Tres fabellae (e-Book)

drie verhalen

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Harry Mulisch

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mulisch was een meester op de lange baan, maar zijn meesterschap gold evengoed het korte verhaal. Dat bewijzen de drie verhalen in dit literaire kleinood, waarin Mulisch' eerste publicatie uit 1947, 'De kamer', is samengebracht met twee waargebeurde anekdotes die verschenen in Paralipomena Orphica (1970). Deze prachtige verhalen, waarin telkens de dood een rol speelt, zijn door Mulisch lijfarts Julius Roos in het Latijn vertaald. Zodoende is deze tweetalige editie bij uitstek geschikt voor jonge en oude gymnasiasten, die niet alleen hun Latijn willen oefenen, maar ook op een speelse manier willen kennismaken met het literaire werk van een van de belangrijkste auteurs uit de Nederlandse letteren. Harry Mulisch (1927-2009) schreef romans, verhalen en essays, waarvoor hij talloze literaire prijzen en onderscheidingen ontving. Zijn literaire werk is vertaald in meer dan 30 talen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Harry Mulisch
Uitgever
De Bezige Bij Amsterdam
ISBN
9789023488781
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
712394 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
36

Beschrijving

Mulisch was een meester op de lange baan, maar zijn meesterschap gold evengoed het korte verhaal. Dat bewijzen de drie verhalen in dit literaire kleinood, waarin Mulisch' eerste publicatie uit 1947, 'De kamer', is samengebracht met twee waargebeurde anekdotes die verschenen in Paralipomena Orphica (1970).
Deze prachtige verhalen, waarin telkens de dood een rol speelt, zijn door Mulisch lijfarts Julius Roos in het Latijn vertaald. Zodoende is deze tweetalige editie bij uitstek geschikt voor jonge en oude gymnasiasten, die niet alleen hun Latijn willen oefenen, maar ook op een speelse manier willen kennismaken met het literaire werk van een van de belangrijkste auteurs uit de Nederlandse letteren.
Harry Mulisch (1927-2009) schreef romans, verhalen en essays, waarvoor hij talloze literaire prijzen en onderscheidingen ontving. Zijn literaire werk is vertaald in meer dan 30 talen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Harry Mulisch
Uitgever
De Bezige Bij Amsterdam
ISBN
9789023488781
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
712394 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
36