Toonaangevend

wat bedrijven kunnen leren van het concertgebouworkest een toprestaurant en een rugbyploeg

Prijs € 29,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Xavier Bekaert, Gillis Jonk, Jan Raes, Phebo Wibbens

Paperback | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat leiders en coaches kunnen leren van het ConcertgebouworkestHoe kon het Koninklijk Concertgebouworkest uitgroeien tot een onbetwiste vaste waarde in de top drie van beste orkesten ter wereld? En vooral: hoe blijft het aan de top? Het Koninklijk Concertgebouworkest (KCO) bestaat in 2013 125 jaar. Het werd in 2008 uitgeroepen tot het beste orkest ter wereld door het internationaal vermaarde muziekblad Gramophone, met op twee en drie het Berliner en het Wiener Philharmoniker. Wat zijn de parallellen met anderetoporganisaties, zoals enkele toprestaurants, een paar sportclubs en bedrijven die de tand des tijds goed doorstaan. Die inzichten zijn direct toepasbaar voor de hedendaagse managers in het bedrijfsleven.Hoe het 125-jarige Concertgebouworkest (KCO) een fenomeen in de muziekwereld is geworden en geblevenHoe managers deze inzichten kunnen toepassen om aan organisaties voor de lange termijn te bouwenIn 2013 bestaat Het Concertgebouw 125 jaar. Jubileumconcerten in de Grote en Kleine Zaalomlijsten deze mijlpaal Jan Raes is algemeen directeur van het Koninklijk Concertgebouworkest en heeft eerder verschillende andere culturele instellingen in de Benelux geleid; Xavier Bekaert en Gillis Jonk zijn oprichters en partners van het snelgroeiende strategisch adviesbureau Benthurst & Co, en hebben samen meer dan 30 jaar consultingervaring; Phebo Wibbens is onderzoeker van bedrijfsstrategieƫn en heeft eerder meegewerkt aan het boek Repeatability bij strategisch adviesbureau Bain & Company.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Xavier Bekaert, Gillis Jonk, Jan Raes, Phebo Wibbens
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401406932
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Wat leiders en coaches kunnen leren van het Concertgebouworkest

Hoe kon het Koninklijk Concertgebouworkest uitgroeien tot een onbetwiste vaste waarde in de top drie van beste orkesten ter wereld? En vooral: hoe blijft het aan de top? Het Koninklijk Concertgebouworkest (KCO) bestaat in 2013 125 jaar. Het werd in 2008 uitgeroepen tot het beste orkest ter wereld door het internationaal vermaarde muziekblad Gramophone, met op twee en drie het Berliner en het Wiener Philharmoniker. Wat zijn de parallellen met andere
toporganisaties, zoals enkele toprestaurants, een paar sportclubs en bedrijven die de tand des tijds goed doorstaan. Die inzichten zijn direct toepasbaar voor de hedendaagse managers in het bedrijfsleven.

Hoe het 125-jarige Concertgebouworkest (KCO) een fenomeen in de muziekwereld is geworden en gebleven

Hoe managers deze inzichten kunnen toepassen om aan organisaties voor de lange termijn te bouwen

In 2013 bestaat Het Concertgebouw 125 jaar. Jubileumconcerten in de Grote en Kleine Zaal
omlijsten deze mijlpaal

Jan Raes is algemeen directeur van het Koninklijk Concertgebouworkest en heeft eerder verschillende andere culturele instellingen in de Benelux geleid; Xavier Bekaert en Gillis Jonk zijn oprichters en partners van het snelgroeiende strategisch adviesbureau Benthurst & Co, en hebben samen meer dan 30 jaar consultingervaring; Phebo Wibbens is onderzoeker van bedrijfsstrategieƫn en heeft eerder meegewerkt aan het boek Repeatability bij strategisch adviesbureau Bain & Company.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Xavier Bekaert, Gillis Jonk, Jan Raes, Phebo Wibbens
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401406932
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192