Tomato tomato (e-Book)

Het hele jaar door tomaten op tafel

Prijs € 15,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Julie D'heygere

EPUB met digitaal watermerk | September 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Of het nu hoogzomer of hartje winter is, Think Tomato's Julie D'heygere heeft voor elke tijd van het jaar het ideale tomatenrecept. Van absolute klassiekers zoals spaghetti bolognese of tomatensoep met balletjes, tot mosselen, tomatenbrood en een verfrissende sorbet, Tomato tomato toont je de veelzijdigheid van Koning Tomaat. De perfecte tomatensaus kan natuurlijk niet ontbreken: in dit boek vind je niet alleen een klassiek recept terug, maar ook een smakelijke versie voor elk seizoen. Naast sauzen leert Julie hoe je je eigen tomatenketchup, -chutney en -confituur maakt, en toont ze je de kneepjes van het fermenteren. Je krijgt inzicht in het tomatenseizoen, het kweekproces, de gezondheidsvoordelen van tomaten, de vele kleurrijke soorten en hoe ze smaken. En je leert ook waaraan je een smaakvolle tomaat kunt herkennen. Met Tomato tomato in huis gaat geen tomaat meer verloren!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Julie D'heygere
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401445832
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2024
Bestandsgrootte
27847618 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Of het nu hoogzomer of hartje winter is, Think Tomato's Julie D'heygere heeft voor elke tijd van het jaar het ideale tomatenrecept. Van absolute klassiekers zoals spaghetti bolognese of tomatensoep met balletjes, tot mosselen, tomatenbrood en een verfrissende sorbet, Tomato tomato toont je de veelzijdigheid van Koning Tomaat.

De perfecte tomatensaus kan natuurlijk niet ontbreken: in dit boek vind je niet alleen een klassiek recept terug, maar ook een smakelijke versie voor elk seizoen. Naast sauzen leert Julie hoe je je eigen tomatenketchup, -chutney en -confituur maakt, en toont ze je de kneepjes van het fermenteren.
Je krijgt inzicht in het tomatenseizoen, het kweekproces, de gezondheidsvoordelen van tomaten, de vele kleurrijke soorten en hoe ze smaken. En je leert ook waaraan je een smaakvolle tomaat kunt herkennen.

Met Tomato tomato in huis gaat geen tomaat meer verloren!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Julie D'heygere
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401445832
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2024
Bestandsgrootte
27847618 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200