Toen ik klein was, waren de krokodillen groot

Prijs € 12,50

Uitverkocht

M. Welten

Hardback | Oktober 2002 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Maartje woont met haar mamma, pappa en twee grote broers in een groot houten huis. Ze hebben een hond, katten, een bokje, een paard en een paar krokodillen. Haar grote broers laten haar nooit meespelen. Ze vinden haar te klein, maar ze wil niet te klein zijn. Ze wil óók in de boomhut klimmen en in een zeepkar rijden. Gelukkig heeft ze wel veel fantasievriendinnetjes. Van haar lieve en een beetje gekke pappa mag ze bijna alles. Hij is beeldhouwer en doet de gekste dingen: hij graaft iedere zomer 'n zwembad in de tuin en neemt echte krokodillen mee naar huis! Een mooi verhaal over een bijzondere jeugd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. Welten
Uitgever
Middernacht Pers
ISBN
9789072259707
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2002
Categorie
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Maartje woont met haar mamma, pappa en twee grote broers in een groot houten huis.
Ze hebben een hond, katten, een bokje, een paard en een paar krokodillen. Haar grote broers laten haar nooit meespelen. Ze vinden haar te klein, maar ze wil niet te klein zijn. Ze wil óók in de boomhut klimmen en in een zeepkar rijden. Gelukkig heeft ze wel veel fantasievriendinnetjes. Van haar lieve en een beetje gekke pappa mag ze bijna alles.
Hij is beeldhouwer en doet de gekste dingen: hij graaft iedere zomer 'n zwembad in de tuin en neemt echte krokodillen mee naar huis!

Een mooi verhaal over een bijzondere jeugd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. Welten
Uitgever
Middernacht Pers
ISBN
9789072259707
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2002
Categorie
Taal
Nederlandstalig