Toen alles verloren leek (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Henny Thijssing-Boer

EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het is het laatste jaar van de Tweede Wereldoorlog. Ditty is getrouwd met Thies, maar diep in haar hart houdt ze van iemand anders. Jaren geleden heeft ze noodgedwongen de relatie met haar grote liefde Riekel verbroken, maar ze is hem nooit vergeten. Als Ditty hoort dat Riekel tijdens de Tweede Wereldoorlog wegens hulp aan joden is weggevoerd en vermoord, verwerkt zij haar verdriet door zelf verzetsdaden te verrichten en anderen te helpen. Maar dan staat Riekel opeens voor haar neus. ‘Toen alles verloren leek’ is het meeslepende slot van de Zoeken naar de horizon-trilogie van Henny Thijssing-Boer. Eerdere delen in de serie zijn 'Kaf tussen koren' en 'Leven zonder liefde'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henny Thijssing-Boer
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020538670
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
685905 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het is het laatste jaar van de Tweede Wereldoorlog. Ditty is getrouwd met Thies, maar diep in haar hart houdt ze van iemand anders. Jaren geleden heeft ze noodgedwongen de relatie met haar grote liefde Riekel verbroken, maar ze is hem nooit vergeten. Als Ditty hoort dat Riekel tijdens de Tweede Wereldoorlog wegens hulp aan joden is weggevoerd en vermoord, verwerkt zij haar verdriet door zelf verzetsdaden te verrichten en anderen te helpen. Maar dan staat Riekel opeens voor haar neus.

‘Toen alles verloren leek’ is het meeslepende slot van de Zoeken naar de horizon-trilogie van Henny Thijssing-Boer. Eerdere delen in de serie zijn 'Kaf tussen koren' en 'Leven zonder liefde'.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henny Thijssing-Boer
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020538670
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
685905 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig