Tien vragen aan mijn vader (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Evelien Feltzer

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Prachtige jeugdroman over familie, zelfvertrouwen en tweede kansen Lou krijgt op haar twaalfde verjaardag geen fiets, maar een vader cadeau. Ze heeft hem nog nooit ontmoet, maar nu heeft hij haar een kaart en een ticket gestuurd, met de uitnodiging om naar Tarifa, in het zuiden van Spanje, te komen. Jaren geleden was hij de beste kitesurfer van de wereld. Nu runt hij daar een sappenbar. Die uitnodiging komt voor Lou precies op het goede moment. Ze heeft op school iets verschrikkelijks gedaan waar ze mee worstelt en ze wil dolgraag even ontsnappen aan haar schuldgevoel.Gewapend met een lijst met vragen die ze haar vader wil stellen – Wat heb je de afgelopen twaalf jaar gedaan? Heb ik nog broers of zussen? Ben je ergens bang voor? Wat maakt je het gelukkigst? – reizen Lou en haar twee moeders naar Zuid-Spanje. Onder de Spaanse zon leert Lou haar vader kennen, krijgt ze kitesurfles, wordt ze voor het eerst verliefd én ontdekt ze dat iedereen een tweede kans verdient – ook zij. Tien vragen aan mijn vader is een ontroerend coming of age-verhaal over familie, zelfvertrouwen en tweede kansen, tegen de zonnige setting van Zuid-Spanje. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Evelien Feltzer
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000365890
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2019
Bestandsgrootte
1342499 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Prachtige jeugdroman over familie, zelfvertrouwen en tweede kansen

Lou krijgt op haar twaalfde verjaardag geen fiets, maar een vader cadeau. Ze heeft hem nog nooit ontmoet, maar nu heeft hij haar een kaart en een ticket gestuurd, met de uitnodiging om naar Tarifa, in het zuiden van Spanje, te komen. Jaren geleden was hij de beste kitesurfer van de wereld. Nu runt hij daar een sappenbar. Die uitnodiging komt voor Lou precies op het goede moment. Ze heeft op school iets verschrikkelijks gedaan waar ze mee worstelt en ze wil dolgraag even ontsnappen aan haar schuldgevoel.

Gewapend met een lijst met vragen die ze haar vader wil stellen – Wat heb je de afgelopen twaalf jaar gedaan? Heb ik nog broers of zussen? Ben je ergens bang voor? Wat maakt je het gelukkigst? – reizen Lou en haar twee moeders naar Zuid-Spanje. Onder de Spaanse zon leert Lou haar vader kennen, krijgt ze kitesurfles, wordt ze voor het eerst verliefd én ontdekt ze dat iedereen een tweede kans verdient – ook zij.

Tien vragen aan mijn vader is een ontroerend coming of age-verhaal over familie, zelfvertrouwen en tweede kansen, tegen de zonnige setting van Zuid-Spanje. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Evelien Feltzer
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000365890
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2019
Bestandsgrootte
1342499 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160