Thuis in de oase / Magie in de woestijn (e-Book)

€ 6,49
Prijs € 3,99
Download direct dit e-Book

Carol Grace, Liz Fielding

EPUB met digitaal watermerk | September 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Thuis in de oaseAl zolang ze voor hem werkt, is Claudia verliefd op haar baas, sjeik Samir Al-Hamri. Hij neemt haar mee naar zijn thuisland, het oliestaatje Tazzatine, om daar een belangrijke fusie én zijn verloving met de dochter van een bevriende familie te regelen. Voor Claudia is dat laatste heel moeilijk, maar ze blijft professioneel. Dan wordt de verloving opeens afgeblazen…Magie in de woestijnVan secretaresse naar prinses...Er is maar één manier waarop sjeik Ibrahim al-Ansari zich kan verzoenen met zijn vader, namelijk door te trouwen met de vrouw die voor hem is uitgezocht. Tenzij hij zijn vader vóór is! Gelukkig stemt zijn assistente Ruby in met een tijdelijk huwelijk. Maar nu heeft hij een groot probleem. Hoe maakt hij haar duidelijk dat hij in háár zijn volmaakte prinses heeft gevonden?Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carol Grace, Liz Fielding
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402565218
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2023
Bestandsgrootte
842334 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245

Beschrijving

Thuis in de oase

Al zolang ze voor hem werkt, is Claudia verliefd op haar baas, sjeik Samir Al-Hamri. Hij neemt haar mee naar zijn thuisland, het oliestaatje Tazzatine, om daar een belangrijke fusie én zijn verloving met de dochter van een bevriende familie te regelen. Voor Claudia is dat laatste heel moeilijk, maar ze blijft professioneel. Dan wordt de verloving opeens afgeblazen…

Magie in de woestijn

Van secretaresse naar prinses...

Er is maar één manier waarop sjeik Ibrahim al-Ansari zich kan verzoenen met zijn vader, namelijk door te trouwen met de vrouw die voor hem is uitgezocht. Tenzij hij zijn vader vóór is! Gelukkig stemt zijn assistente Ruby in met een tijdelijk huwelijk. Maar nu heeft hij een groot probleem. Hoe maakt hij haar duidelijk dat hij in háár zijn volmaakte prinses heeft gevonden?

Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carol Grace, Liz Fielding
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402565218
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2023
Bestandsgrootte
842334 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245