Thuis bij mijzelf

goed omgaan met lichaam en ziel

Prijs € 14,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Zacharias Heyes

Paperback | Juni 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zacharias HeyesThuis bij jezelfGoed zorgen voor lichaam en zielFlexibel en mobiel zijn wordt vandaag gezien als de voorwaarde voor een geslaagd leven. We hebben het idee van mobiliteit zelfs verinnerlijkt en zitten vaak in gedachten al klaar met onze ingepakte koffers. Niet alleen op ons werk, thuis of in onze relatie, maar ook als het gaat om geloof en religie vinden we dat regelmatige veranderingen vanzelfsprekend zijn. Je voor een langere tijd vastleggen, daar houden we niet meer van. Maar hoe vinden we naast al die virtuele impulsen en complexe netwerken toch een plaats waar we echt thuis zijn? Waar voelen we ons geaccepteerd en rustig? Zacharias Heyes behandelt in dit boek de vraag hoe de mens, die moe is van alle jachtigheid en drukte van onze tijd, zijn thuis kan vinden in zichzelf en in God. Hij geeft veel goede adviezen om in het leven van alledag goed voor je eigen ziel te zorgen: als je leert stil te worden, je dromen te herontdekken en je met jezelf en met anderen leert te verzoenen. Dan wordt het weer mogelijk om jezelf te accepteren en je weer thuis te voelen bij jezelf.Zacharias Heyes (1971) werkt vaak samen met zijn medebroeder Anselm Grün. Hij is benedictijner monnik van de abdij Münsterschwarzach, en werkzaam als godsdienstleraar en pastor.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Zacharias Heyes
Uitgever
Berne Media
ISBN
9789089721587
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Zacharias Heyes


Thuis bij jezelf
Goed zorgen voor lichaam en ziel

Flexibel en mobiel zijn wordt vandaag gezien als de voorwaarde voor een geslaagd leven. We hebben het idee van mobiliteit zelfs verinnerlijkt en zitten vaak in gedachten al klaar met onze ingepakte koffers. Niet alleen op ons werk, thuis of in onze relatie, maar ook als het gaat om geloof en religie vinden we dat regelmatige veranderingen vanzelfsprekend zijn. Je voor een langere tijd vastleggen, daar houden we niet meer van.
Maar hoe vinden we naast al die virtuele impulsen en complexe netwerken toch een plaats waar we echt thuis zijn? Waar voelen we ons geaccepteerd en rustig? Zacharias Heyes behandelt in dit boek de vraag hoe de mens, die moe is van alle jachtigheid en drukte van onze tijd, zijn thuis kan vinden in zichzelf en in God. Hij geeft veel goede adviezen om in het leven van alledag goed voor je eigen ziel te zorgen: als je leert stil te worden, je dromen te herontdekken en je met jezelf en met anderen leert te verzoenen. Dan wordt het weer mogelijk om jezelf te accepteren en je weer thuis te voelen bij jezelf.

Zacharias Heyes (1971) werkt vaak samen met zijn medebroeder Anselm Grün. Hij is benedictijner monnik van de abdij Münsterschwarzach, en werkzaam als godsdienstleraar en pastor.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Zacharias Heyes
Uitgever
Berne Media
ISBN
9789089721587
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144