The wow starts now

Elk goed idee heeft een onvergetelijk verhaal

Prijs € 20,99

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Theo Hendriks

Hardback | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Gebruik de kracht van verhalen om je ideeën tot leven te wekken en de wereld te veranderen Stel: je hebt een goed idee, maar geen idee hoe je het de wereld in moet brengen. Voor je het weet breng je het om zeep door het te begraven in PowerPoints vol teksten, feiten, cijfers en argumenten, maar zo gortdroog en zielloos dat je er zelf al bijna niet meer in gelooft. Je kunt nog zo’n fantastisch idee hebben, zonder goed verhaal gaat het voor niemand leven. Dit boek helpt je jouw oorspronkelijke idee te herontdekken en het gloedvol tot leven te wekken met de kracht van storytelling: tot de verbeelding sprekende eigen verhalen, voorbeelden, analogieën en metaforen. Verteld op het podium, op video en online. Met de juiste boodschap in de juiste vorm, steeds afgestemd op jouw publiek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Theo Hendriks
Uitgever
Lev.
ISBN
9789400508842
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Gebruik de kracht van verhalen om je ideeën tot leven te wekken en de wereld te veranderen

Stel: je hebt een goed idee, maar geen idee hoe je het de wereld in moet brengen. Voor je het weet breng je het om zeep door het te begraven in PowerPoints vol teksten, feiten, cijfers en argumenten, maar zo gortdroog en zielloos dat je er zelf al bijna niet meer in gelooft. Je kunt nog zo’n fantastisch idee hebben, zonder goed verhaal gaat het voor niemand leven.

Dit boek helpt je jouw oorspronkelijke idee te herontdekken en het gloedvol tot leven te wekken met de kracht van storytelling: tot de verbeelding sprekende eigen verhalen, voorbeelden, analogieën en metaforen. Verteld op het podium, op video en online. Met de juiste boodschap in de juiste vorm, steeds afgestemd op jouw publiek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Theo Hendriks
Uitgever
Lev.
ISBN
9789400508842
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224