The self-made guide (e-Book)

Hét businessboek van en voor vrouwen die hun eigen regels voor succes bepalen

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Emilie Sobels

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Van de auteur van Babe, you got this.: hét business boek van en voor vrouwen die hun eigen regels voor succes bepalen. Oké. Je hebt een eigen bedrijf of bent carrière aan het maken bij een werkgever. Je bent self-made. En nu? In The self-made guide neemt self-made woman Emilie Sobels jou samen met 23 unieke vrouwelijke rolmodellen mee in hun leven als ondernemer, want self-made ben je gelukkig nooit alleen. In dit boek delen ze hun belangrijkste businesslessen, maar ook hun valkuilen en missers: wat hebben ze geleerd, naar welke regels ondernemen ze en waar snappen ze nog steeds helemaal niets van? Van pr tot leiderschap en van het boosten van je zelfvertrouwen tot het finetunen van een businessconcept: alles wordt besproken. Wat jij daarvan toepast is aan jou. Dat is het mooie aan het zijn van een self-made woman, jij bepaalt de regels en hebt altijd de touwtjes in handen. Maar dan wel met de back-up van 24 self-made women! Emilie Sobels begon in 2015 haar bedrijf Hashtag Workmode in Amsterdam, waar ze werkruimtes verhuurt aan vrouwelijke ondernemers en inmiddels heeft Hashtag Workmode vijf vestigingen door heel Nederland. Daarnaast schreef Emilie de bestseller-boekenserie Babe, you got this. Vorig jaar ging ze nóg een stap verder en organiseerde ze de eerste editie van The Self-Made Summit: hét businessevent voor ambitieuze vrouwen. Met workshops en sessies van onder andere Lucy Woesthoff, Nadia Moussaid en Nancy Poleon kregen honderden vrouwen waardevolle lessen en nieuwe inspiratie voor hun carrière. Nu staat Emilie aan de vooravond van het organiseren van de tweede editie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Emilie Sobels
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000376070
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
3415757 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
232

Beschrijving

Van de auteur van Babe, you got this.: hét business boek van en voor vrouwen die hun eigen regels voor succes bepalen.

Oké. Je hebt een eigen bedrijf of bent carrière aan het maken bij een werkgever. Je bent self-made. En nu? In The self-made guide neemt self-made woman Emilie Sobels jou samen met 23 unieke vrouwelijke rolmodellen mee in hun leven als ondernemer, want self-made ben je gelukkig nooit alleen. In dit boek delen ze hun belangrijkste businesslessen, maar ook hun valkuilen en missers: wat hebben ze geleerd, naar welke regels ondernemen ze en waar snappen ze nog steeds helemaal niets van? Van pr tot leiderschap en van het boosten van je zelfvertrouwen tot het finetunen van een businessconcept: alles wordt besproken. Wat jij daarvan toepast is aan jou. Dat is het mooie aan het zijn van een self-made woman, jij bepaalt de regels en hebt altijd de touwtjes in handen. Maar dan wel met de back-up van 24 self-made women!

Emilie Sobels begon in 2015 haar bedrijf Hashtag Workmode in Amsterdam, waar ze werkruimtes verhuurt aan vrouwelijke ondernemers en inmiddels heeft Hashtag Workmode vijf vestigingen door heel Nederland. Daarnaast schreef Emilie de bestseller-boekenserie Babe, you got this. Vorig jaar ging ze nóg een stap verder en organiseerde ze de eerste editie van The Self-Made Summit: hét businessevent voor ambitieuze vrouwen. Met workshops en sessies van onder andere Lucy Woesthoff, Nadia Moussaid en Nancy Poleon kregen honderden vrouwen waardevolle lessen en nieuwe inspiratie voor hun carrière. Nu staat Emilie aan de vooravond van het organiseren van de tweede editie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Emilie Sobels
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000376070
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
3415757 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
232