The Mind of the Leader (e-Book)

Hoe je jezelf, je team en je organisatie naar uitzonderlijke resultaten leidt

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Rasmus Hougaard

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Organisaties en leiders zijn succesvoller als medewerkers verbinding, zingeving en geluk ervaren. Er is een crisis gaande in het bedrijfsleven: terwijl 77 procent van de leiders denkt dat ze hun werknemers genoeg motiveren, zegt 88 procent van die werknemers aandacht te missen van hogerop. In Hoe leiders denken presenteert Rasmus Hougaard hiervoor een oplossing: een effectief leiderschapsmodel op basis waarvan je als leider echte verbinding creëert en een cultuur waarin intrinsieke motivatie, autonomie, creativiteit en compassie vooropstaan. Om dit te bereiken zijn leiders nodig die drie kernkwaliteiten ontwikkelen: mindfulness, onzelfzuchtigheid en compassie. Hoe leiders denken gaat over leiderschap anno nu, vol praktijkvoorbeelden uit bedrijven als Marriott, McKinsey en LinkedIn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rasmus Hougaard
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044978230
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2019
Bestandsgrootte
1792298 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Organisaties en leiders zijn succesvoller als medewerkers verbinding, zingeving en geluk ervaren.

Er is een crisis gaande in het bedrijfsleven: terwijl 77 procent van de leiders denkt dat ze hun werknemers genoeg motiveren, zegt 88 procent van die werknemers aandacht te missen van hogerop. In Hoe leiders denken presenteert Rasmus Hougaard hiervoor een oplossing: een effectief leiderschapsmodel op basis waarvan je als leider echte verbinding creëert en een cultuur waarin intrinsieke motivatie, autonomie, creativiteit en compassie vooropstaan. Om dit te bereiken zijn leiders nodig die drie kernkwaliteiten ontwikkelen: mindfulness, onzelfzuchtigheid en compassie.

Hoe leiders denken gaat over leiderschap anno nu, vol praktijkvoorbeelden uit bedrijven als Marriott, McKinsey en LinkedIn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rasmus Hougaard
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044978230
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2019
Bestandsgrootte
1792298 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256