The Hideaway Inn (e-Book)

Nederlandse editie

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Philip William Stover

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een jeugdliefde zet al zijn plannen op losse schroeven…Wanneer een van zijn vastgoedinvesteringen, The Hideaway Inn, op het punt staat verkocht te worden, keert Vince Amato met gemengde gevoelens terug naar New Hope om de verkoop te begeleiden. Hij groeide op in dit charmante plaatsje bij de rivier, maar heeft daar niet bepaald prettige herinneringen aan. Het heeft hem veel tijd en moeite gekost om zichzelf te durven zijn en hij zit niet te wachten op al die oude vooroordelen. Om die reden wil hij zijn verblijf zo kort mogelijk houden. En daarna snel terug naar zijn luxeleventje in New York. Weg uit dit bekrompen gat!Maar onderweg naar New Hope krijgt hij autopech, en hij is totaal overdonderd als hij ziet wie er uit de aftandse pick-up stapt die gestopt is om hem te helpen: Tack O’Leary. Vroeger was hij smoorverliefd op de toen stoere boerenjongen, tot hij zijn hart brak. Tack, die nog net zo adembenemend is als destijds, is onderweg naar zijn nieuwe baan – chef-kok in een plaatselijk restaurant. En Vince mag natúúrlijk meerijden, graag zelfs! Vince is totaal in de war. opeens wil hij hier niet meer weg, maar dicht bij Tack zijn. Durft hij opnieuw zijn hart in de waagschaal te stellen en zijn bestaan in New York te verruilen voor een kans op liefde?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Philip William Stover
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402769869
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2023
Bestandsgrootte
401193 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Een jeugdliefde zet al zijn plannen op losse schroeven…

Wanneer een van zijn vastgoedinvesteringen, The Hideaway Inn, op het punt staat verkocht te worden, keert Vince Amato met gemengde gevoelens terug naar New Hope om de verkoop te begeleiden. Hij groeide op in dit charmante plaatsje bij de rivier, maar heeft daar niet bepaald prettige herinneringen aan. Het heeft hem veel tijd en moeite gekost om zichzelf te durven zijn en hij zit niet te wachten op al die oude vooroordelen. Om die reden wil hij zijn verblijf zo kort mogelijk houden. En daarna snel terug naar zijn luxeleventje in New York. Weg uit dit bekrompen gat!

Maar onderweg naar New Hope krijgt hij autopech, en hij is totaal overdonderd als hij ziet wie er uit de aftandse pick-up stapt die gestopt is om hem te helpen: Tack O’Leary. Vroeger was hij smoorverliefd op de toen stoere boerenjongen, tot hij zijn hart brak. Tack, die nog net zo adembenemend is als destijds, is onderweg naar zijn nieuwe baan – chef-kok in een plaatselijk restaurant. En Vince mag natúúrlijk meerijden, graag zelfs! 

Vince is totaal in de war. opeens wil hij hier niet meer weg, maar dicht bij Tack zijn. Durft hij opnieuw zijn hart in de waagschaal te stellen en zijn bestaan in New York te verruilen voor een kans op liefde?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Philip William Stover
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402769869
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2023
Bestandsgrootte
401193 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200