The Deeper Secret of Love voor elke dag

52 coachingkaartjes voor meer liefde in je leven

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Annemarie Postma

April 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kies je elke keer weer voor de verkeerde? Voel jij je snel afhankelijk en onzeker in relaties? Wat zoek je in een ‘ideale geliefde’? Hoe komt het dat je nog steeds niet de relatie hebt die je zo graag wilt? Is er voor iedereen een ware? En hoe trek je die ware dan aan? The Deeper Secret of Love kaarten geven je antwoord op alle belangrijke vragen over de liefde en bieden inzicht in de vaak pijnlijke complexiteit van relaties. Trek een kaartje van de dag, week of maand en ontdek wat jouw liefdesthema’s zijn. Leer werken met je eigen coachingkaartjes en ontdek hoe je zelf de gunstigste omstandigheden schept om je ware 'andere helft' te vinden en leer om emotioneel-afhankelijke relaties te transformeren naar liefdevolle vervullende relaties.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annemarie Postma
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020203943
Bindwijze
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Kies je elke keer weer voor de verkeerde? Voel jij je snel afhankelijk en onzeker in relaties? Wat zoek je in een ‘ideale geliefde’? Hoe komt het dat je nog steeds niet de relatie hebt die je zo graag wilt? Is er voor iedereen een ware? En hoe trek je die ware dan aan?
The Deeper Secret of Love kaarten geven je antwoord op alle belangrijke vragen over de liefde en bieden inzicht in de vaak pijnlijke complexiteit van relaties.
Trek een kaartje van de dag, week of maand en ontdek wat jouw liefdesthema’s zijn. Leer werken met je eigen coachingkaartjes en ontdek hoe je zelf de gunstigste omstandigheden schept om je ware 'andere helft' te vinden en leer om emotioneel-afhankelijke relaties te transformeren naar liefdevolle vervullende relaties.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annemarie Postma
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020203943
Bindwijze
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig