The Cruelty 2 - Hebzucht (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Scott Bergstrom

EPUB met digitaal watermerk | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hebzucht van Scott Bergstrom is deel twee in de superspannende serie The Cruelty, de Millennium-serie voor jongeren. Dit lees je in één ruk uit. Voor fans vanThe Bourne Identity van 15 jaar en ouder.Gwen en haar vader zijn ondergedoken in Uruguay. Het leven is er zwaar: voortdurend over je schouder moeten kijken is killing. Wanneer haar vaders naam op een dodenlijst blijkt te staan, beseft Gwen dat afwachten geen optie meer is. Ze móet proberen hen beiden te redden, maar de tijd dringt.Met de hulp van haar vriend Terrance, stort een vastberaden Gwen zich in de wereld van geld, spionage en verraad. Daar wachten nieuwe én oude vijanden. En deze keer zijn ze niet van plan haar te laten ontsnappen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Scott Bergstrom
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026142123
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2018
Bestandsgrootte
4694031 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Hebzucht van Scott Bergstrom is deel twee in de superspannende serie The Cruelty, de Millennium-serie voor jongeren. Dit lees je in één ruk uit. Voor fans vanThe Bourne Identity van 15 jaar en ouder.

Gwen en haar vader zijn ondergedoken in Uruguay. Het leven is er zwaar: voortdurend over je schouder moeten kijken is killing. Wanneer haar vaders naam op een dodenlijst blijkt te staan, beseft Gwen dat afwachten geen optie meer is. Ze móet proberen hen beiden te redden, maar de tijd dringt.

Met de hulp van haar vriend Terrance, stort een vastberaden Gwen zich in de wereld van geld, spionage en verraad. Daar wachten nieuwe én oude vijanden. En deze keer zijn ze niet van plan haar te laten ontsnappen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Scott Bergstrom
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026142123
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2018
Bestandsgrootte
4694031 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig