Tekst en commentaar personen en familierecht

Prijs € 325,00

Uitverkocht

Hardback | December 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tekst & Commentaar Personen- en familierechtIn deze uitgave is behalve de belangrijkste rechtspraak veel ingrijpende nieuwe wet- en regelgeving van commentaar voorzien. In Boek 1 BW betreft dat onder meer nieuwe wetgeving gericht op transgenders. Daarnaast zijn de nieuwe Jeugdwet en Titel 7 uit Boek 3 over de 'Gemeenschap' met commentaar opgenomen.Ook wordt in deze uitgave ruime aandacht besteed aan internationaal privaatrechtelijke regelingen. Zo komt een aantal Algemene Bepalingen van IPR uitvoerig aan de orde, maar bijvoorbeeld ook het Haagse Volwassenbeschermingsverdrag. Door de omvang van deze uitgave is de inhoud verdeeld over twee boeken - die u een volledig en actueel overzicht van alle relevante wetten en regels geven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.
ISBN
9789013117080
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2014
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Tekst & Commentaar Personen- en familierecht

In deze uitgave is behalve de belangrijkste rechtspraak veel ingrijpende nieuwe wet- en regelgeving van commentaar voorzien. In Boek 1 BW betreft dat onder meer nieuwe wetgeving gericht op transgenders. Daarnaast zijn de nieuwe Jeugdwet en Titel 7 uit Boek 3 over de 'Gemeenschap' met commentaar opgenomen.

Ook wordt in deze uitgave ruime aandacht besteed aan internationaal privaatrechtelijke regelingen. Zo komt een aantal Algemene Bepalingen van IPR uitvoerig aan de orde, maar bijvoorbeeld ook het Haagse Volwassenbeschermingsverdrag. Door de omvang van deze uitgave is de inhoud verdeeld over twee boeken - die u een volledig en actueel overzicht van alle relevante wetten en regels geven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.
ISBN
9789013117080
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2014
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig