TBS (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Natasza Tardio

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Maya's leven is zoals het zou moeten zijn: ze heeft een hilarische beste vriendin, een date met de leukste jongen van de school en ook best prima ouders. Maar dan wordt alles anders. Maya's moeder wordt verliefd op een cliënt: tbs'er Nico D. De affaire wordt breed uitgemeten in de media en vanaf dan weet het hele dorp ervan. Het gaat van kwaad tot erger: Maya wordt gepest op school, die leuke jongen kijkt niet meer naar haar om en dan besluit haar vader zijn koffers te pakken. En het ergste van alles is nog wel dat Nico binnenkort vrijkomt en haar moeder doodleuk verkondigt dat haar nieuwe liefde bij hen komt wonen. In Maya's ogen veranderen moordenaars niet, ook niet na een paar jaar dwangverpleging. Hoe kan ze haar moeder daarvan overtuigen? En wat als die gevaarlijke gek straks echt bij hen intrekt?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Natasza Tardio
Uitgever
Blossom Books
ISBN
9789463490740
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
1465433 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
252

Beschrijving

Maya's leven is zoals het zou moeten zijn: ze heeft een hilarische beste vriendin, een date met de leukste jongen van de school en ook best prima ouders. Maar dan wordt alles anders. Maya's moeder wordt verliefd op een cliënt: tbs'er Nico D.
De affaire wordt breed uitgemeten in de media en vanaf dan weet het hele dorp ervan. Het gaat van kwaad tot erger: Maya wordt gepest op school, die leuke jongen kijkt niet meer naar haar om en dan besluit haar vader zijn koffers te pakken. En het ergste van alles is nog wel dat Nico binnenkort vrijkomt en haar moeder doodleuk verkondigt dat haar nieuwe liefde bij hen komt wonen.
In Maya's ogen veranderen moordenaars niet, ook niet na een paar jaar dwangverpleging. Hoe kan ze haar moeder daarvan overtuigen? En wat als die gevaarlijke gek straks echt bij hen intrekt?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Natasza Tardio
Uitgever
Blossom Books
ISBN
9789463490740
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
1465433 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
252