Tablet beveiligen, back-uppen en onderhouden voor senioren

Prijs € 14,95

Zal niet verschijnen

Ook beschikbaar als:

Studio Visual Steps, Uithoorn Studio Visual Steps

Hardback | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ga verstandig om met internetten en e-mail op een tablet!De computer goed beveiligen is voor veel mensen gemeengoed. Ze controleren het apparaat regelmatig op updates en voeren antivirusscans uit. Op hun tablet hebben zij deze maatregelen vaak nog niet getroffen. Toch is dat zeer belangrijk! Ook tablets worden steeds vaker doelwit van aanvallen van cybercriminelen.Dit boek gaat na of een tablet goed beveiligd is. Door middel van stap voor stap-instructies wordt gecontroleerd op diverse zaken. Niet alleen of de laatste updates zijn geïnstalleerd en of een antivirusapp is ingesteld, maar ook op welke wijze het tablet moet omgaan met cookies en locatie-instellingen.Ook wordt bewustwording gekweekt voor het verstandig omgaan met internet op het tablet. U moet er toch niet aan denken dat persoonlijke gegevens op straat liggen of een bankrekening wordt geplunderd!Daarnaast is het maken van een back-up uiterst belangrijk. Met deze reservekopie raakt u bij een crash niet uw waardevolle, persoonlijke bestanden en foto's kwijt.Kortom, een zeer complete titel die onmisbaar is voor iedere tabletgebruiker die gesteld is op goede beveiliging en privacy!Een greep uit de onderwerpen:* beveiliging tegen virussen* spam voorkomen* privacyinstellingen maken* veilig internetbankieren en online winkelen* Facebook en Twitter veilig gebruiken* back-ups maken* tablet opruimenGeschikt voor iPad, Samsung Galaxy Tab of een ander tablet met Android

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Studio Visual Steps, Uithoorn Studio Visual Steps
Uitgever
Visual Steps
ISBN
9789059055315
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Ga verstandig om met internetten en e-mail op een tablet!


De computer goed beveiligen is voor veel mensen gemeengoed. Ze controleren het apparaat regelmatig op updates en voeren antivirusscans uit. Op hun tablet hebben zij deze maatregelen vaak nog niet getroffen. Toch is dat zeer belangrijk! Ook tablets worden steeds vaker doelwit van aanvallen van cybercriminelen.
Dit boek gaat na of een tablet goed beveiligd is. Door middel van stap voor stap-instructies wordt gecontroleerd op diverse zaken. Niet alleen of de laatste updates zijn geïnstalleerd en of een antivirusapp is ingesteld, maar ook op welke wijze het tablet moet omgaan met cookies en locatie-instellingen.
Ook wordt bewustwording gekweekt voor het verstandig omgaan met internet op het tablet. U moet er toch niet aan denken dat persoonlijke gegevens op straat liggen of een bankrekening wordt geplunderd!
Daarnaast is het maken van een back-up uiterst belangrijk. Met deze reservekopie raakt u bij een crash niet uw waardevolle, persoonlijke bestanden en foto's kwijt.
Kortom, een zeer complete titel die onmisbaar is voor iedere tabletgebruiker die gesteld is op goede beveiliging en privacy!

Een greep uit de onderwerpen:
* beveiliging tegen virussen
* spam voorkomen
* privacyinstellingen maken
* veilig internetbankieren en online winkelen
* Facebook en Twitter veilig gebruiken
* back-ups maken
* tablet opruimen

Geschikt voor iPad, Samsung Galaxy Tab of een ander tablet met Android

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Studio Visual Steps, Uithoorn Studio Visual Steps
Uitgever
Visual Steps
ISBN
9789059055315
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig