Taal op niveau 3F Lezen op niveau

Prijs € 13,00

Niet beschikbaar

Martin Bouwman

Paperback | Juli 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De cursist kan complexe teksten lezen met een hoge informatiedichtheid, maar wel met een duidelijke opbouw, de cursist kan verschillende tekstsoorten benoemen, de cursist kan de doelen van de schrijver aangeven, de cursist kan tekstrelaties herkennen. De cursist kan betrouwbaarheid van bronnen beoordelen en conclusies trekken, de cursist kan onderscheid maken tussen hoofd- en bijzaken en tussen feiten en meningen.Dit katern wordt ondersteund door de website www.taalopniveau.info/nederlands. Om toegang te krijgen tot de methodewebsite heeft uw cursist een DigiCode nodig. Deze bevindt zich niet in dit katern maar in de portfoliomap. De katernen en eventuele bijlagen kan uw cursist opnemen in deze stoere portfoliomap.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Martin Bouwman
Uitgever
Edu'Actief
ISBN
9789037200973
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De cursist kan complexe teksten lezen met een hoge informatiedichtheid, maar wel met een duidelijke opbouw, de cursist kan verschillende tekstsoorten benoemen, de cursist kan de doelen van de schrijver aangeven, de cursist kan tekstrelaties herkennen. De cursist kan betrouwbaarheid van bronnen beoordelen en conclusies trekken, de cursist kan onderscheid maken tussen hoofd- en bijzaken en tussen feiten en meningen.

Dit katern wordt ondersteund door de website www.taalopniveau.info/nederlands. Om toegang te krijgen tot de methodewebsite heeft uw cursist een DigiCode nodig. Deze bevindt zich niet in dit katern maar in de portfoliomap. De katernen en eventuele bijlagen kan uw cursist opnemen in deze stoere portfoliomap.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Martin Bouwman
Uitgever
Edu'Actief
ISBN
9789037200973
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig