Succesvol sporten (e-Book)

De beste trainingsmethoden volgens coaches, topsporters en wetenschappers

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Michiel van Nieuwstadt

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Veel coaches oefenen eindeloos technieken uit het boekje. Ten onrechte, ’s werelds grootste sporters trainen speels en durven te kiezen voor een eigen, kenmerkende stijl. Succesvolle sporters bereiken hun beste prestaties door voortdurende aanpassing aan hun omgeving: een setting die steeds verandert en hen continu uitdaagt. In Succesvol sporten analyseert Michiel van Nieuwstadt trainingen, verdiept zich in wetenschappelijk onderzoek en interviewt coaches en sporters, onder wie Marcel Wouda, Paul Haarhuis, Michael Reiziger en Dorian van Rijsselberghe. Zijn zoektocht resulteert in een overzicht van de beste trainingsmethoden. Dit boek is voor (top)sporters, jonge talenten en sportcoaches, om meer uit de sport te halen; om sneller en beter te worden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michiel van Nieuwstadt
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046822876
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2017
Bestandsgrootte
2212712 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Veel coaches oefenen eindeloos technieken uit het boekje. Ten onrechte, ’s werelds grootste sporters trainen speels en durven te kiezen voor een eigen, kenmerkende stijl. Succesvolle sporters bereiken hun beste prestaties door voortdurende aanpassing aan hun omgeving: een setting die steeds verandert en hen continu uitdaagt.
In Succesvol sporten analyseert Michiel van Nieuwstadt trainingen, verdiept zich in wetenschappelijk onderzoek en interviewt coaches en sporters, onder wie Marcel Wouda, Paul Haarhuis, Michael Reiziger en Dorian van Rijsselberghe. Zijn zoektocht resulteert in een overzicht van de beste trainingsmethoden. Dit boek is voor (top)sporters, jonge talenten en sportcoaches, om meer uit de sport te halen; om sneller en beter te worden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michiel van Nieuwstadt
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046822876
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2017
Bestandsgrootte
2212712 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208