Stuk van jou

Prijs € 20,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Susan van Eyck

Paperback | Augustus 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Susan van Eyck werd voor haar debuutroman ‘Mijn beeld van jou’ geroemd als ‘de Nederlandse Jojo Moyes’. In haar tweede roman ‘Stuk van jou’ maakt ze die verwachtingen opnieuw waar. Emma is 33 en voelt dat haar leven stilstaat. Sinds het overlijden van haar grote liefde Boris, twee jaar eerder, merkt ze dat ze het verleden niet los kan laten. Gelukkig heeft ze steun van Alice, haar beste vriendin, en van Wout, die Boris’ beste vriend was. Maar tussen Emma en Wout groeit al snel meer dan alleen vriendschap, en daar heeft Emma het enorm moeilijk mee – het voelt alsof ze Boris verraadt. Kan Emma leren loslaten en een nieuwe weg inslaan?‘De lezers werden ontroerd, er werden tranen weggepinkt. Wat zijn we trots dat een Nederlandse auteur op deze manier weet te debuteren!’ Juryrapport Hebban Feelgood Clubprijs‘Van Eyck weet zware thema’s licht te verwoorden. Aangrijpend, ontroerend en knap geschreven.’ NBD Biblion

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Susan van Eyck
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026147845
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Susan van Eyck werd voor haar debuutroman ‘Mijn beeld van jou’ geroemd als ‘de Nederlandse Jojo Moyes’. In haar tweede roman ‘Stuk van jou’ maakt ze die verwachtingen opnieuw waar.

Emma is 33 en voelt dat haar leven stilstaat. Sinds het overlijden van haar grote liefde Boris, twee jaar eerder, merkt ze dat ze het verleden niet los kan laten. Gelukkig heeft ze steun van Alice, haar beste vriendin, en van Wout, die Boris’ beste vriend was.
Maar tussen Emma en Wout groeit al snel meer dan alleen vriendschap, en daar heeft Emma het enorm moeilijk mee – het voelt alsof ze Boris verraadt. Kan Emma leren loslaten en een nieuwe weg inslaan?

‘De lezers werden ontroerd, er werden tranen weggepinkt. Wat zijn we trots dat een Nederlandse auteur op deze manier weet te debuteren!’ Juryrapport Hebban Feelgood Clubprijs
‘Van Eyck weet zware thema’s licht te verwoorden. Aangrijpend, ontroerend en knap geschreven.’ NBD Biblion

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Susan van Eyck
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026147845
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304