Studiewijzer marifonie en marcom-b

alles wat u moet weten voor het examen marifonie en marcom-b

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Ben Ros

Paperback | Augustus 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alles wat u moet weten voor het examen Marifonie en Marcom-BDe Studiewijzer MARIFONIE & MARCOM-B is gemaakt voor de beginnende watersporter met weinig of geen ervaring. Alle specifieke begrippen en vaardigheden die de cursist moet kennen voor het examen worden in begrijpelijke taal uitgelegd. Het boek is een product van de jarenlange leservaring van ruim vijftig instructeurs van Vaarbewijsopleidingen (VBO). Jaarlijks werken vele duizenden cursisten met de Studiewijzer en ze halen bij het examen uitstekende resultaten.Een nieuwe en verfrissende kijk op het MARIFONIE en het MARCOM-B-examen. Eenvoudige tekst, heldere illustraties en examenrelevante vragen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ben Ros
Uitgever
VBO Uitgeverij
ISBN
9789491173134
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
170

Beschrijving

Alles wat u moet weten voor het examen Marifonie en Marcom-B
De Studiewijzer MARIFONIE & MARCOM-B is gemaakt voor de beginnende watersporter met weinig of geen ervaring. Alle specifieke begrippen en vaardigheden die de cursist moet kennen voor het examen worden in begrijpelijke taal uitgelegd. Het boek is een product van de jarenlange leservaring van ruim vijftig instructeurs van Vaarbewijsopleidingen (VBO). Jaarlijks werken vele duizenden cursisten met de Studiewijzer en ze halen bij het examen uitstekende resultaten.
Een nieuwe en verfrissende kijk op het MARIFONIE en het MARCOM-B-examen. Eenvoudige tekst, heldere illustraties en examenrelevante vragen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ben Ros
Uitgever
VBO Uitgeverij
ISBN
9789491173134
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
170