Stressvrij leven (e-Book)

als je niet op een bergtop woont

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Roy Martina

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Stressvrij leven Verander je stressbeleving en verbeter je gezondheid. Het moderne leven vraagt veel van ons. Altijd bereikbaar, appen en Facebook checken. Stress hoort bij ons leven, maar wat doet het met ons? Het verzwakt ons immuunsysteem, leidt tot burn-out, hart- en vaatziekten, slapeloosheid, enzovoort. De uitdagingen in het leven kun je misschien niet veranderen, maar hoe je ermee omgaat wél. Dit boekje geeft je tien stressbusters om beter om te gaan met stress. Stress hoeft niet je vijand te zijn! Roy Martina is arts en gespecialiseerd in acupunctuur, homeopathie en natuurlijke geneeswijzen. Hij ontwikkelt methoden om stress en emotionele disbalans op te lossen.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Roy Martina
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000344451
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2015
Bestandsgrootte
832424 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Stressvrij leven

Verander je stressbeleving en verbeter je gezondheid. Het moderne leven vraagt veel van ons. Altijd bereikbaar, appen en Facebook checken. Stress hoort bij ons leven, maar wat doet het met ons? Het verzwakt ons immuunsysteem, leidt tot burn-out, hart- en vaatziekten, slapeloosheid, enzovoort.

De uitdagingen in het leven kun je misschien niet veranderen, maar hoe je ermee omgaat wél. Dit boekje geeft je tien stressbusters om beter om te gaan met stress. Stress hoeft niet je vijand te zijn!

Roy Martina is arts en gespecialiseerd in acupunctuur, homeopathie en natuurlijke geneeswijzen. Hij ontwikkelt methoden om stress en emotionele disbalans op te lossen.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Roy Martina
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000344451
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2015
Bestandsgrootte
832424 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig