Stralend verliefd (e-Book)

Kostbare verleiding / Kroon op de liefde / Lied van de passie

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Caitlin Crews, Sharon Kendrick, Kate Hewitt

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Diamonds are a girl's best friend... Toch?Kostbare verleidingDario Di Sione staat eindelijk op het punt om de peperdure oorbellen te bemachtigen die hij in opdracht van zijn grootvader moest zoeken. Maar dan ontdekt hij wie de advocaat is die de verkoop voor de huidige eigenaar verzorgt: Anais, de vrouw die hem zes jaar geleden verliet en met wie hij nog steeds getrouwd is. Niet veel later doet hij nog een schokkende ontdekking: hij heeft een zoon!Kroon op de liefdeDante Di Sione is op weg naar huis met in zijn tas de tiara, het kostbare sieraad dat hij in opdracht van zijn grootvader moest vinden. Op de luchthaven ontmoet hij een jonge vrouw, die zulke heftige gevoelens bij hem oproept, dat hij haar wel móét kussen. Na de hartstochtelijke kus moeten ze zich haasten om hun vluchten te halen. En in de haast… neemt zij per ongeluk zijn tas mee!Lied van de passieNatalia Di Sione is bloednerveus. Al jaren heeft ze geen voet buiten het landgoed van haar grootvader gezet, maar nu wil hij dat ze een dichtbundel voor hem zoekt die hij jaren geleden is kwijtgeraakt. De zoektocht leidt haar naar de machtige zakenman Angelos Menas, die blijkt te denken dat zij de nieuwe nanny van zijn dochter is!Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Caitlin Crews, Sharon Kendrick, Kate Hewitt
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402570168
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
726819 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
367

Beschrijving

Diamonds are a girl's best friend... Toch?

Kostbare verleiding

Dario Di Sione staat eindelijk op het punt om de peperdure oorbellen te bemachtigen die hij in opdracht van zijn grootvader moest zoeken. Maar dan ontdekt hij wie de advocaat is die de verkoop voor de huidige eigenaar verzorgt: Anais, de vrouw die hem zes jaar geleden verliet en met wie hij nog steeds getrouwd is. Niet veel later doet hij nog een schokkende ontdekking: hij heeft een zoon!

Kroon op de liefde

Dante Di Sione is op weg naar huis met in zijn tas de tiara, het kostbare sieraad dat hij in opdracht van zijn grootvader moest vinden. Op de luchthaven ontmoet hij een jonge vrouw, die zulke heftige gevoelens bij hem oproept, dat hij haar wel móét kussen. Na de hartstochtelijke kus moeten ze zich haasten om hun vluchten te halen. En in de haast… neemt zij per ongeluk zijn tas mee!

Lied van de passie

Natalia Di Sione is bloednerveus. Al jaren heeft ze geen voet buiten het landgoed van haar grootvader gezet, maar nu wil hij dat ze een dichtbundel voor hem zoekt die hij jaren geleden is kwijtgeraakt. De zoektocht leidt haar naar de machtige zakenman Angelos Menas, die blijkt te denken dat zij de nieuwe nanny van zijn dochter is!

Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Caitlin Crews, Sharon Kendrick, Kate Hewitt
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402570168
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
726819 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
367