Sterke verhalen (e-Book)

jounalist Ton van Dijk over de kneepjes van zijn vak

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Ton van Dijk

EPUB met digitaal watermerk | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Omkopen, verleiden, liegen, stelen: anything to get the story. Journalist Ton van Dijk spiegelt zich graag aan het motto van zijn Amerikaanse collega Robert Scheer. En daarmee bereikte Van Dijk, die altijd één stap meer zet en alles uitzoekt tot achter de komma, de top van de Nederlandse reportage- en onderzoeksjournalistiek. Het resultaat zijn juwelen van verhalen die lezen als een trein. Dit boek bevat de beste, leukste, spannendste en meest dramatische reportages van zijn hand. Plus een onthullend en af en toe vermakelijk inzicht in zijn vaak onorthodoxe werkmethode. Het passeren van slagbomen, de voet tussen de deur, het kijkje in de bureaula en op het prikbord, en het hoe en waarom van een zwartlederen aktetas.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ton van Dijk
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038895246
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2012
Bestandsgrootte
1992037 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Omkopen, verleiden, liegen, stelen: anything to get the story. Journalist Ton van Dijk spiegelt zich graag aan het motto van zijn Amerikaanse collega Robert Scheer. En daarmee bereikte Van Dijk, die altijd één stap meer zet en alles uitzoekt tot achter de komma, de top van de Nederlandse reportage- en onderzoeksjournalistiek.

Het resultaat zijn juwelen van verhalen die lezen als een trein. Dit boek bevat de beste, leukste, spannendste en meest dramatische reportages van zijn hand. Plus een onthullend en af en toe vermakelijk inzicht in zijn vaak onorthodoxe werkmethode. Het passeren van slagbomen, de voet tussen de deur, het kijkje in de bureaula en op het prikbord, en het hoe en waarom van een zwartlederen aktetas.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ton van Dijk
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038895246
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2012
Bestandsgrootte
1992037 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320