Stellenbosch Midprice

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jacqueline Epskamp

Paperback | November 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een meeslepend familiedrama en liefdesverhaal ineen, tegen de achtergrond van het Zuid-Afrika na de apartheidTegen de achtergrond van het Zuid-Afrika van na de apartheid, vertelt Stellenbosch de geschiedenis van de Nederlandse familie Keppel, die in de jaren vijftig is geëmigreerd en na een moeizame beginperiode een bestaan heeft weten op te bouwen in de wijnbouw. In de jaren tachtig dwingt de economische boycot de familie terug te keren naar Nederland. Dochter Betty, fanatiek ANC-lid, blijft achter op de boerderij en beheert zo goed en kwaad als het gaat het familiebezit.Kort nadat Mandela president wordt keert zoon Henk terug naar Zuid-Afrika. Daar hoopt hij met het verwezenlijken van zijn oude droom – het maken van de beste wijn ooit – compensatie te vinden voor een noodlottige gebeurtenis uit zijn jeugd. Allereerst zal hij daarvoor de strijd om de boerderij moeten aangaan met zijn zus Betty, die de boerderij wil ‘teruggeven’ aan de arbeiders. Pas daarna zal er plaats zijn voor liefde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jacqueline Epskamp
Uitgever
Anthos
ISBN
9789041413949
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Beschrijving

Een meeslepend familiedrama en liefdesverhaal ineen, tegen de achtergrond van het Zuid-Afrika na de apartheid

Tegen de achtergrond van het Zuid-Afrika van na de apartheid, vertelt Stellenbosch de geschiedenis van de Nederlandse familie Keppel, die in de jaren vijftig is geëmigreerd en na een moeizame beginperiode een bestaan heeft weten op te bouwen in de wijnbouw. In de jaren tachtig dwingt de economische boycot de familie terug te keren naar Nederland. Dochter Betty, fanatiek ANC-lid, blijft achter op de boerderij en beheert zo goed en kwaad als het gaat het familiebezit.
Kort nadat Mandela president wordt keert zoon Henk terug naar Zuid-Afrika. Daar hoopt hij met het verwezenlijken van zijn oude droom – het maken van de beste wijn ooit – compensatie te vinden voor een noodlottige gebeurtenis uit zijn jeugd. Allereerst zal hij daarvoor de strijd om de boerderij moeten aangaan met zijn zus Betty, die de boerderij wil ‘teruggeven’ aan de arbeiders. Pas daarna zal er plaats zijn voor liefde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jacqueline Epskamp
Uitgever
Anthos
ISBN
9789041413949
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368