Staat van verwondering (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ann Patchett

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Marina Singh, wetenschappelijk onderzoeker bij een groot farmaceutisch bedrijf, wordt naar Braziliƫ gestuurd om professor dr. Annick Swenson te zoeken. Swenson werkte in het hart van de Amazone aan een veelbelovend medicijn. Het is allesbehalve een eenvoudige opdracht voor Marina: Swenson is spoorloos en haar labpartner, die eerder werd uitgezonden om Swenson te zoeken, stierf voor hij zijn missie tot een goed einde kon brengen. Ondanks haar onzekere en angstige voorgevoelens neemt Marina de uitdaging toch aan. In de jungle hoopt ze niet alleen haar voormalige docent te vinden, maar ook een uitleg voor de mysterieuze dood van haar collega. Moeiteloos schakelt Patchett in Staat van verwondering tussen de steriele laboratoria van de Amerikaanse Midwest en de overweldigende jungle in het Amazonegebied. Het resultaat is een diepzinnige en krachtige roman, boordevol spanning en intrigerende personages.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ann Patchett
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023476245
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2012
Bestandsgrootte
3954800 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
287

Beschrijving

Marina Singh, wetenschappelijk onderzoeker bij een groot farmaceutisch bedrijf, wordt naar Braziliƫ gestuurd om professor dr. Annick Swenson te zoeken. Swenson werkte in het hart van de Amazone aan een veelbelovend medicijn. Het is allesbehalve een eenvoudige opdracht voor Marina: Swenson is spoorloos en haar labpartner, die eerder werd uitgezonden om Swenson te zoeken, stierf voor hij zijn missie tot een goed einde kon brengen. Ondanks haar onzekere en angstige voorgevoelens neemt Marina de uitdaging toch aan. In de jungle hoopt ze niet alleen haar voormalige docent te vinden, maar ook een uitleg voor de mysterieuze dood van haar collega.
Moeiteloos schakelt Patchett in Staat van verwondering tussen de steriele laboratoria van de Amerikaanse Midwest en de overweldigende jungle in het Amazonegebied. Het resultaat is een diepzinnige en krachtige roman, boordevol spanning en intrigerende personages.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ann Patchett
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023476245
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2012
Bestandsgrootte
3954800 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
287