Sprookjes uit Het Land van Al (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Jette Schröder

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

De arme schrijver Christijn krijgt al tijden geen spannend verhaal meer op papier. Niemand wil zijn verhalen nog lezen. Maar dan krijgt hij van een geheimzinnige reiziger een leeg boek, een gouden ganzenveer en het advies om elke dag een sprookje in het boek te schrijven. En zowaar: zodra hij de pen op het papier zet, voelt hij een prachtig verhaal in zich opborrelen. Een verhaal over Het Land van Al...Zo schrijft hij sprookje na sprookje in het magische boek. Over feeën, draken en zeemeerminnen, over koningen, ridders en arme mensen. En terwijl de sprookjeswereld steeds meer vorm krijgt, merken Christijn en zijn vrouw dat het langzaam maar zeker ook beter gaat in hun eigen leven.Een heerlijk voorleesboek vol betovering en gevoel, rijk geïllustreerd door Fleur Duivenvoorden. Dit e-book is alleen geschikt voor tablets in verband met de kleurenillustraties. U kunt deze niet lezen op een zwart-wit e-reader.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jette Schröder
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021685946
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2024
Bestandsgrootte
317068650 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

De arme schrijver Christijn krijgt al tijden geen spannend verhaal meer op papier. Niemand wil zijn verhalen nog lezen. Maar dan krijgt hij van een geheimzinnige reiziger een leeg boek, een gouden ganzenveer en het advies om elke dag een sprookje in het boek te schrijven. En zowaar: zodra hij de pen op het papier zet, voelt hij een prachtig verhaal in zich opborrelen. Een verhaal over Het Land van Al...
Zo schrijft hij sprookje na sprookje in het magische boek. Over feeën, draken en zeemeerminnen, over koningen, ridders en arme mensen. En terwijl de sprookjeswereld steeds meer vorm krijgt, merken Christijn en zijn vrouw dat het langzaam maar zeker ook beter gaat in hun eigen leven.
Een heerlijk voorleesboek vol betovering en gevoel, rijk geïllustreerd door Fleur Duivenvoorden.

Dit e-book is alleen geschikt voor tablets in verband met de kleurenillustraties. U kunt deze niet lezen op een zwart-wit e-reader.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jette Schröder
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021685946
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2024
Bestandsgrootte
317068650 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192