Sport als levenskunst

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Marc van den Bossche

Paperback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Ik durf er een stevig paar pinten op te verwedden dat u na een halve of hele marathon of de beklimming van de Mont Ventoux de volgende vraag krijgt: "En, in welke tijd hebt u dat gedaan?" Zelden zal iemand in een eerste reactie peilen naar uw subjectieve beleving met een vraag waarop u zou kunnen antwoorden: "Genoten, mens, genoten dat ik heb! Seks is het niet, maar het lijkt er verdorie toch goed op." Ziet u al het podium waarop de grootste genieters bekroond worden?'- Marc Van den Bossche in Sport als levenskunst'Een bruisende geest in een bruisend lichaam', zo herformuleert Marc Van den Bossche het aloude adagium. Hij geniet van de wilde ideeën die hij krijgt tijdens de lijfelijke worsteling van het hardlopen of fietsen. De zoektocht naar het goede leven, waardoor de Oude Grieken al gedreven werden, heeft alles te maken met zelfzorg, wat betekent: zorg voor lichaam en geest. Sport als levenskunst.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marc van den Bossche
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789047703297
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
167

Beschrijving

‘Ik durf er een stevig paar pinten op te verwedden dat u na een halve of hele marathon of de beklimming van de Mont Ventoux de volgende vraag krijgt: "En, in welke tijd hebt u dat gedaan?" Zelden zal iemand in een eerste reactie peilen naar uw subjectieve beleving met een vraag waarop u zou kunnen antwoorden: "Genoten, mens, genoten dat ik heb! Seks is het niet, maar het lijkt er verdorie toch goed op." Ziet u al het podium waarop de grootste genieters bekroond worden?'
- Marc Van den Bossche in Sport als levenskunst

'Een bruisende geest in een bruisend lichaam', zo herformuleert Marc Van den Bossche het aloude adagium. Hij geniet van de wilde ideeën die hij krijgt tijdens de lijfelijke worsteling van het hardlopen of fietsen. De zoektocht naar het goede leven, waardoor de Oude Grieken al gedreven werden, heeft alles te maken met zelfzorg, wat betekent: zorg voor lichaam en geest. Sport als levenskunst.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marc van den Bossche
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789047703297
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
167