Spoorloos verdwenen

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Danielle Steel

Paperback | Augustus 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Marielle en Malcolm Patterson wonen met hun zoontje Teddy in een chique wijk in New York. Op het eerste gezicht vormen ze een gelukkig gezin, maar zonder dat haar echtgenoot dat weet, wordt Marielle verteerd door schuldgevoelens. Wanneer Marielle haar eerste liefde Charles Delauney tegen het lijf loopt, wordt dat een emotionele ontmoeting die uitloopt op een afscheid vol woede, verbittering en verdriet. Vlak daarna wordt haar zoontje Teddy ontvoerd…‘Een smulboek van formaat.’ Yes‘Eigenlijk kun je deze aardbol niet bewonen zonder ooit een boek van Danielle Steel te hebben gelezen.’ – CosmopolitanDanielle Steel is een van 's werelds populairste auteurs. Van haar boeken worden wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht en de televisieverfilmingen van haar boeken zijn een groot succes. Daarnaast is Danielle Steel actief op internet: ze heeft bijna 700.000 volgers op Facebook en schrijft wekelijks een Engelstalig blog op haar website daniellesteel.net.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Danielle Steel
Uitgever
Poema Pocket
ISBN
9789021018577
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Marielle en Malcolm Patterson wonen met hun zoontje Teddy in een chique wijk in New York. Op het eerste gezicht vormen ze een gelukkig gezin, maar zonder dat haar echtgenoot dat weet, wordt Marielle verteerd door schuldgevoelens.

Wanneer Marielle haar eerste liefde Charles Delauney tegen het lijf loopt, wordt dat een emotionele ontmoeting die uitloopt op een afscheid vol woede, verbittering en verdriet. Vlak daarna wordt haar zoontje Teddy ontvoerd…

‘Een smulboek van formaat.’ Yes

‘Eigenlijk kun je deze aardbol niet bewonen zonder ooit een boek van Danielle Steel te hebben gelezen.’ – Cosmopolitan

Danielle Steel is een van 's werelds populairste auteurs. Van haar boeken worden wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht en de televisieverfilmingen van haar boeken zijn een groot succes. Daarnaast is Danielle Steel actief op internet: ze heeft bijna 700.000 volgers op Facebook en schrijft wekelijks een Engelstalig blog op haar website daniellesteel.net.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Danielle Steel
Uitgever
Poema Pocket
ISBN
9789021018577
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304