Special deluxe (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Neil Young

EPUB met digitaal watermerk | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Neil Youngs eerste autobiografie, Waging Heavy Peace, was een internationale bestseller en een sensatie onder recensenten. The Wall Street Journal vond het `geweldig: bescheiden, eerlijk, grappig en vaak ontroerend , terwijl The New York Times het `net zo charismatisch eigenzinnig als de platen van Mr. Young noemde. Nu, met Special Deluxe, heeft Young een tweede boek geschreven met bijzondere herinneringen over zijn jeugd in Canada, zijn muzikale invloeden, zijn familie, het rock-`n-rollleven en een van zijn diepste, meest uitbundige passies: auto s. Aan de hand van de vele vervoermiddelen die hij heeft verzameld en waarin hij heeft gereden, verkent Young zijn liefde voor de prachtig vormgegeven vintageautomobiel, en onderzoekt hij zijn pas onlangs ontstane bewustzijn van de negatieve invloed die zijn hobby op het milieu heeft. Als fel voorstander van schone energie vertelt hij het verhaal van Lincvolt, zijn speciaal omgebouwde elektrische auto, en zijn inspanningen om aan wetgevers en consumenten te laten zien dat vervoermiddelen die geen benzine slurpen werkelijk levensvatbaar kunnen zijn.Special Deluxe weet Youngs unieke lyrische, bijna muzikale stem goed te vangen. Het is grappig, eclectisch en prachtig openhartig. Special Deluxe is een onvergetelijke, bonte verzameling herinneringen, illustraties en politieke overpeinzingen van een van de meest oprechte en raadselachtige artiesten van deze tijd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Neil Young
Uitgever
VIP
ISBN
9789044973525
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2014
Bestandsgrootte
4706459 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
340

Beschrijving

Neil Youngs eerste autobiografie, Waging Heavy Peace, was een internationale bestseller en een sensatie onder recensenten. The Wall Street Journal vond het `geweldig: bescheiden, eerlijk, grappig en vaak ontroerend , terwijl The New York Times het `net zo charismatisch eigenzinnig als de platen van Mr. Young noemde. Nu, met Special Deluxe, heeft Young een tweede boek geschreven met bijzondere herinneringen over zijn jeugd in Canada, zijn muzikale invloeden, zijn familie, het rock-`n-rollleven en een van zijn diepste, meest uitbundige passies: auto s. Aan de hand van de vele vervoermiddelen die hij heeft verzameld en waarin hij heeft gereden, verkent Young zijn liefde voor de prachtig vormgegeven vintageautomobiel, en onderzoekt hij zijn pas onlangs ontstane bewustzijn van de negatieve invloed die zijn hobby op het milieu heeft. Als fel voorstander van schone energie vertelt hij het verhaal van Lincvolt, zijn speciaal omgebouwde elektrische auto, en zijn inspanningen om aan wetgevers en consumenten te laten zien dat vervoermiddelen die geen benzine slurpen werkelijk levensvatbaar kunnen zijn.

Special Deluxe weet Youngs unieke lyrische, bijna muzikale stem goed te vangen. Het is grappig, eclectisch en prachtig openhartig. Special Deluxe is een onvergetelijke, bonte verzameling herinneringen, illustraties en politieke overpeinzingen van een van de meest oprechte en raadselachtige artiesten van deze tijd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Neil Young
Uitgever
VIP
ISBN
9789044973525
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2014
Bestandsgrootte
4706459 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
340