SpangaS (e-Book)

Prijs € 4,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Hetty Kleinloog

EPUB met digitaal watermerk | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als tijdens de kerstvakantie het Spangalis College gesloten is, gaan de belevenissen van de SpangaS natuurlijk gewoon door… • Renée ontdekt in de kelder van het Spangalis College een zwerver die daar stiekem overwintert, en besluit voor hem te zorgen. Maar wil deze Vogel wel dat er voor hem gezorgd wordt? • Bodil krijgt ruzie met haar stiefzus Madeleine om een galajurk. Want allebei in dezelfde jurk naar het gala, dat kan natuurlijk niet. Maar hoe ver zal zij daarvoor gaan? • Meral probeert in het ziekenhuis vanuit haar bed een eigen kerstfeest te organiseren, voor álle kinderen. Maar in een ziekenhuis hoort het rustig te zijn. Zal het haar en Leah lukken om er toch iets feestelijks van te maken? • Raaf en Abel gaan samen op wintersportvakantie. Hoewel ze allebei nog nooit eerder geskied hebben, hopen ze op veel leuke meisjes indruk te maken. Zo moeilijk kan skiën tenslotte toch niet zijn. Of wel? • En overleeft Charley haar gebroken hart rond de feestdagen? Dat, en nog veel meer, zie je niet op televisie, maar lees je wel in dit boek! Hetty Kleinloog is vanaf de start van SpangaS in 2007 betrokken bij de jeugdserie. Eerst als scenarioschrijver en eindredacteur, later ook als teamleider van het SpangaS-schrijversteam. Gebaseerd op de karakters van Anya Koek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hetty Kleinloog
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021673745
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2014
Bestandsgrootte
1474507 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Als tijdens de kerstvakantie het Spangalis College gesloten is, gaan de belevenissen van de SpangaS natuurlijk gewoon door…

• Renée ontdekt in de kelder van het Spangalis College een zwerver die daar stiekem overwintert, en besluit voor hem te zorgen. Maar wil deze Vogel wel dat er voor hem gezorgd wordt?
• Bodil krijgt ruzie met haar stiefzus Madeleine om een galajurk. Want allebei in dezelfde jurk naar het gala, dat kan natuurlijk niet. Maar hoe ver zal zij daarvoor gaan?
• Meral probeert in het ziekenhuis vanuit haar bed een eigen kerstfeest te organiseren, voor álle kinderen. Maar in een ziekenhuis hoort het rustig te zijn. Zal het haar en Leah lukken om er toch iets feestelijks van te maken?
• Raaf en Abel gaan samen op wintersportvakantie. Hoewel ze allebei nog nooit eerder geskied hebben, hopen ze op veel leuke meisjes indruk te maken. Zo moeilijk kan skiën tenslotte toch niet zijn. Of wel?
• En overleeft Charley haar gebroken hart rond de feestdagen?

Dat, en nog veel meer, zie je niet op televisie, maar lees je wel in dit boek!

Hetty Kleinloog is vanaf de start van SpangaS in 2007 betrokken bij de jeugdserie. Eerst als scenarioschrijver en eindredacteur, later ook als teamleider van het SpangaS-schrijversteam.

Gebaseerd op de karakters van Anya Koek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hetty Kleinloog
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021673745
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2014
Bestandsgrootte
1474507 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256