Sophia (e-Book)

een verhaal over vallen, opstaan en jezelf vinden tussen chemo en kurkuma

Prijs € 12,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Sophia van Sorgen

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een ontroerend en hilarisch pleidooi voor het vinden van je eigen pad Dit is het verhaal van een jonge vrouw die ontsnapte aan beklemmende adviezen en een bezorgde omgeving en het vliegtuig pakte naar de andere kant van de wereld. Bij Sophia is twee keer kanker gevonden. De eerste keer was ze een puberend meisje in Winterswijk, de tweede keer was ze een jonge, succesvolle vrouw in Amsterdam met de wereld aan haar voeten. De tweede keer was haar omgeving weer in paniek. Maar Sophia niet. Ze wist niet zeker of ze zou genezen maar ze wist wel dat het verloop van haar leven voortaan volgens haar regels zou moeten gaan. Als een moderne Alice in Wonderland beweegt Sophia zich in een landschap vol bijzondere ontmoetingen om uiteindelijk thuis te komen bij zichzelf. Sophia van Sorgen is een gesprekstherapeut, voedingsdeskundige, meditatie- en ademhalingscoach. Ze begeleid mensen met verschillende gezondheidsprogramma’s die ze heeft ontwikkeld op basis van haar eigen methode. Sophia woont en werkt in Amsterdam. www.sophiavansorgen.com

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sophia van Sorgen
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000356355
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2017
Bestandsgrootte
428024 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
131

Beschrijving

Een ontroerend en hilarisch pleidooi voor het vinden van je eigen pad

Dit is het verhaal van een jonge vrouw die ontsnapte aan beklemmende adviezen en een bezorgde omgeving en het vliegtuig pakte naar de andere kant van de wereld.

Bij Sophia is twee keer kanker gevonden. De eerste keer was ze een puberend meisje in Winterswijk, de tweede keer was ze een jonge, succesvolle vrouw in Amsterdam met de wereld aan haar voeten. De tweede keer was haar omgeving weer in paniek. Maar Sophia niet. Ze wist niet zeker of ze zou genezen maar ze wist wel dat het verloop van haar leven voortaan volgens haar regels zou moeten gaan.

Als een moderne Alice in Wonderland beweegt Sophia zich in een landschap vol bijzondere ontmoetingen om uiteindelijk thuis te komen bij zichzelf.

Sophia van Sorgen is een gesprekstherapeut, voedingsdeskundige, meditatie- en ademhalingscoach. Ze begeleid mensen met verschillende gezondheidsprogramma’s die ze heeft ontwikkeld op basis van haar eigen methode. Sophia woont en werkt in Amsterdam. www.sophiavansorgen.com

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sophia van Sorgen
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000356355
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2017
Bestandsgrootte
428024 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
131