Snelle Sam: De klapper (e-Book)

Prijs € 8,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Olav Mol

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Derde deel in de succesvolle Snelle Sam-reeks. Sam gaat op trainingskamp in Italië. Hij krijgt er les van de wereldkampioen karten die hem allemaal nieuwe trucs leert. Teambaas Flavio Radiatore is onder de indruk en nodigt hem uit om er later in het jaar twee grote races te rijden. Terug in Nederland gaat Sam met zijn vader, buurman Beppe en vriendje Carel naar de Grand Prix van Nederland. Bas Vandamme maakt er daar een groot spektakel van. Op school gaat het niet zo spectaculair. Sam moet beter zijn huiswerk maken, anders mag hij niet meer op zijn PlayBox racen. Wanneer hij opnieuw in Italië is, maakt Sam zijn internationale debuut: hij verliest en hij wint, en heeft ook zijn eerste flinke crash. Maar de grote vraag is, weet Sam thuis te komen met de Pizza Cup?!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Olav Mol
Uitgever
Volt
ISBN
9789021468365
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2022
Bestandsgrootte
5413624 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
94

Beschrijving

Derde deel in de succesvolle Snelle Sam-reeks. Sam gaat op trainingskamp in Italië. Hij krijgt er les van de wereldkampioen karten die hem allemaal nieuwe trucs leert. Teambaas Flavio Radiatore is onder de indruk en nodigt hem uit om er later in het jaar twee grote races te rijden.
Terug in Nederland gaat Sam met zijn vader, buurman Beppe en vriendje Carel naar de Grand Prix van Nederland. Bas Vandamme maakt er daar een groot spektakel van. Op school gaat het niet zo spectaculair. Sam moet beter zijn huiswerk maken, anders mag hij niet meer op zijn PlayBox racen. Wanneer hij opnieuw in Italië is, maakt Sam zijn internationale debuut: hij verliest en hij wint, en heeft ook zijn eerste flinke crash. Maar de grote vraag is, weet Sam thuis te komen met de Pizza Cup?!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Olav Mol
Uitgever
Volt
ISBN
9789021468365
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2022
Bestandsgrootte
5413624 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
94