Slimmer omgaan met je lastige baas (e-Book)

tools voor minder bazenstress

Prijs € 15,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Jolanda Meijer

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Heb jij ook zo'n baas die slecht luistert, nooit tijd voor je heeft, behalve als je iets fout hebt gedaan in zijn ogen? Gaat hij tekeer tegen je ook al ligt de fout helemaal niet bij jou en krijg je nooit een complimentje na een bijzondere prestatie? Grote kans dat je hierdoor met steeds meer tegenzin naar je werk gaat. Overspannenheid of een burn-out liggen op de loer. Wachten tot het vanzelf beter wordt, is niet de beste oplossing. Met dit boek ontdek je hoe het komt dat je zo'n moeite hebt met je baas, hoe je daar verandering in kunt brengen en ontwikkel je een 'gebruiksaanwijzing' voor een betere relatie met je baas. Je kunt direct zelf aan de slag met de vele praktische tips en oefeningen.Overzichtelijk boek met oefeningen en tests om je baas en jezelf beter te leren kennen. Veel praktische tools voor een betere werkrelatie met je baas. Je gaat weer met meer zelfvertrouwen en plezier naar je werk. Trefwoorden: Baas werk werknemer stress werkvloer bazenstress Jolanda Meijer

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jolanda Meijer
Uitgever
AnderZ
ISBN
9789462960763
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2018
Bestandsgrootte
1764518 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
175

Beschrijving

Heb jij ook zo'n baas die slecht luistert, nooit tijd voor je heeft, behalve als je iets fout hebt gedaan in zijn ogen? Gaat hij tekeer tegen je ook al ligt de fout helemaal niet bij jou en krijg je nooit een complimentje na een bijzondere prestatie?

Grote kans dat je hierdoor met steeds meer tegenzin naar je werk gaat. Overspannenheid of een burn-out liggen op de loer. Wachten tot het vanzelf beter wordt, is niet de beste oplossing. Met dit boek ontdek je hoe het komt dat je zo'n moeite hebt met je baas, hoe je daar verandering in kunt brengen en ontwikkel je een 'gebruiksaanwijzing' voor een betere relatie met je baas. Je kunt direct zelf aan de slag met de vele praktische tips en oefeningen.

  • Overzichtelijk boek met oefeningen en tests om je baas en jezelf beter te leren kennen.
  • Veel praktische tools voor een betere werkrelatie met je baas.
  • Je gaat weer met meer zelfvertrouwen en plezier naar je werk.
Trefwoorden: Baas werk werknemer stress werkvloer bazenstress Jolanda Meijer

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jolanda Meijer
Uitgever
AnderZ
ISBN
9789462960763
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2018
Bestandsgrootte
1764518 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
175