Slimme Rik 1 - Niet openen (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Mark Parisi

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven .Slimme Rik – Niet openen! is het eerste hilarische deel in de graphicnovelserie Slimme Rik van Mark Parisi. Vol grappen voor lezers vanaf 8 jaar.Slimme Rik kan het niet helpen dat hij werd geboren met een supertalent als dat van Vincent van Gogh. En zoals veel artiesten voelt Rik zich onbegrepen. Niemand gelooft dat aliens hem in de gaten houden. Alleen Puck luistert naar zijn verhalen, maar ja… zij wil psychologe worden en oefent graag op Rik. Pas wanneer Rik ontdekt dat zijn meester zelf een ruimtewezen is, lopen de zaken echt uit de hand.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mark Parisi
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026146664
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2019
Bestandsgrootte
10325693 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven .Slimme Rik – Niet openen! is het eerste hilarische deel in de graphicnovelserie Slimme Rik van Mark Parisi. Vol grappen voor lezers vanaf 8 jaar.

Slimme Rik kan het niet helpen dat hij werd geboren met een supertalent als dat van Vincent van Gogh. En zoals veel artiesten voelt Rik zich onbegrepen. Niemand gelooft dat aliens hem in de gaten houden. Alleen Puck luistert naar zijn verhalen, maar ja… zij wil psychologe worden en oefent graag op Rik. Pas wanneer Rik ontdekt dat zijn meester zelf een ruimtewezen is, lopen de zaken echt uit de hand.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mark Parisi
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026146664
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2019
Bestandsgrootte
10325693 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig