Slapeloos (e-Book)

Duizend doorwaakte nachten, één oplossing

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Anders Bortne

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Feiten over slaap en slapeloosheid worden soepel verweven in dit persoonlijke verhaal, waardoor het boek leest als een roman.’ Aftenposten Al zestien jaar lijdt Anders Bortne aan slapeloosheid. Hij heeft op allerlei manieren geprobeerd hier vanaf te komen, zonder resultaat. Nu hij twee jonge kinderen heeft en dat moet zien te combineren met zijn carrière als muzikant, houdt hij het echter niet langer vol. Hij grijpt elk middel aan – van slaapmedicijnen en yoga tot het gebruik van kruiden, acupunctuur en hypnose. Tijdens zijn zoektocht ontdekt hij vreselijke, onthullende maar ook hilarische verklaringen voor slapeloosheid. Hij begint zich ook te verdiepen in het fenomeen slaap in het algemeen. Wat weten we over de belangrijkste uren van de dag? Wat is de geschiedenis van slaap? En waarom moeten we echt slapen?Slapeloos is een ontspannend, informatief en herkenbaar boek voor iedereen die ’s nachts wakker ligt en zich afvraagt waarom. Maar ook voor hun partners die naast hen liggen te slapen. De oplossing is vaak dichterbij dan je denkt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anders Bortne
Uitgever
Volt
ISBN
9789021422510
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
254118 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

‘Feiten over slaap en slapeloosheid worden soepel verweven in dit persoonlijke verhaal, waardoor het boek leest als een roman.’ Aftenposten


Al zestien jaar lijdt Anders Bortne aan slapeloosheid. Hij heeft op allerlei manieren geprobeerd hier vanaf te komen, zonder resultaat. Nu hij twee jonge kinderen heeft en dat moet zien te combineren met zijn carrière als muzikant, houdt hij het echter niet langer vol. Hij grijpt elk middel aan – van slaapmedicijnen en yoga tot het gebruik van kruiden, acupunctuur en hypnose.
Tijdens zijn zoektocht ontdekt hij vreselijke, onthullende maar ook hilarische verklaringen voor slapeloosheid. Hij begint zich ook te verdiepen in het fenomeen slaap in het algemeen. Wat weten we over de belangrijkste uren van de dag? Wat is de geschiedenis van slaap? En waarom moeten we echt slapen?

Slapeloos is een ontspannend, informatief en herkenbaar boek voor iedereen die ’s nachts wakker ligt en zich afvraagt waarom. Maar ook voor hun partners die naast hen liggen te slapen. De oplossing is vaak dichterbij dan je denkt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anders Bortne
Uitgever
Volt
ISBN
9789021422510
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
254118 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160