Sjakie en de grote glazen lift (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Roald Dahl

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2016 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Sjakie en de grote glazen lift is de opvolger van Sjakie en de chocoladefabriek. Een fantastisch kinderboek van bestsellerauteur Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.Dit e-book kun je op je smartphone, tablet én op je e-reader lezen. Dit e-book is geschikt voor zowel iOS- als Android-besturingssystemen.Dit boek begint waar Sjakie en de chocoladefabriek ophoudt: in Willie Wonka’s grote glazen lift. Samen met zijn ouders en grootouders – en meneer Wonka – vliegt Sjakie boven de stad, op weg naar de chocoladefabriek waarvan hij de nieuwe eigenaar is.Maar niets gaat volgens plan. Door het geruzie van opoe Jakoba drukt Sjakie te laat op de groene knop. De lift schiet omhoog, sneller en sneller, hoger en hoger!‘Zijn we te ver gegaan?’ vroeg Sjakie.‘Te vér?’ riep meneer Wonka. ‘En of we te ver zijn! Zal ik jullie eens wat vertellen, jongens? We zijn in de ruimte, we vliegen in een baan om de aarde.’Maar ze zijn niet de enigen… vlakbij vliegt een Amerikaans super-ruimtehotel. Wat kan Sjakie doen om dit avontuur tot een goed einde te brengen?‘Roald Dahl is de beste kinderboekenschrijver ter wereld.’ – VPRO-gids

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Roald Dahl
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026135200
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2016
Bestandsgrootte
4483463 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
107

Beschrijving

Sjakie en de grote glazen lift is de opvolger van Sjakie en de chocoladefabriek. Een fantastisch kinderboek van bestsellerauteur Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.

Dit e-book kun je op je smartphone, tablet én op je e-reader lezen. Dit e-book is geschikt voor zowel iOS- als Android-besturingssystemen.

Dit boek begint waar Sjakie en de chocoladefabriek ophoudt: in Willie Wonka’s grote glazen lift. Samen met zijn ouders en grootouders – en meneer Wonka – vliegt Sjakie boven de stad, op weg naar de chocoladefabriek waarvan hij de nieuwe eigenaar is.

Maar niets gaat volgens plan. Door het geruzie van opoe Jakoba drukt Sjakie te laat op de groene knop. De lift schiet omhoog, sneller en sneller, hoger en hoger!

‘Zijn we te ver gegaan?’ vroeg Sjakie.
‘Te vér?’ riep meneer Wonka. ‘En of we te ver zijn! Zal ik jullie eens wat vertellen, jongens? We zijn in de ruimte, we vliegen in een baan om de aarde.’

Maar ze zijn niet de enigen… vlakbij vliegt een Amerikaans super-ruimtehotel. Wat kan Sjakie doen om dit avontuur tot een goed einde te brengen?

‘Roald Dahl is de beste kinderboekenschrijver ter wereld.’ – VPRO-gids

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Roald Dahl
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026135200
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2016
Bestandsgrootte
4483463 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
107