Six More Months of June

Prijs € 16,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Daisy Garrison

Paperback | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Six More Months of June' van Daisy Garrison is een ontzettend lieve YA-romance over de opwindende hoogtepunten en rommelige dieptepunten die samenkomen in de laatste weken van de middelbare school. Golden boy Caplan en de leergierige, introverte Mina zijn al soulmates vanaf de basisschool en van buitenaf lijkt hun vriendschap onwaarschijnlijk. Toch bestaat die op miraculeuze wijze buiten de sociale orde van hun middelbare school. Als de beste vriend van Caplan zijn gevoelens voor Mina openbaart, is Caplan vastbesloten ervoor te zorgen dat alles blijft zoals het was, terwijl Mina ontdekt hoe het is om haar hart open te stellen voor een ander. Voor fans van Jenny Han, Carley Fortune en Nicola Yoon.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Daisy Garrison
Uitgever
Blossom Books
ISBN
9789463495318
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

'Six More Months of June' van Daisy Garrison is een ontzettend lieve YA-romance over de opwindende hoogtepunten en rommelige dieptepunten die samenkomen in de laatste weken van de middelbare school.

Golden boy Caplan en de leergierige, introverte Mina zijn al soulmates vanaf de basisschool en van buitenaf lijkt hun vriendschap onwaarschijnlijk. Toch bestaat die op miraculeuze wijze buiten de sociale orde van hun middelbare school.
Als de beste vriend van Caplan zijn gevoelens voor Mina openbaart, is Caplan vastbesloten ervoor te zorgen dat alles blijft zoals het was, terwijl Mina ontdekt hoe het is om haar hart open te stellen voor een ander.

Voor fans van Jenny Han, Carley Fortune en Nicola Yoon.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Daisy Garrison
Uitgever
Blossom Books
ISBN
9789463495318
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304