Silvio Berlusconi (e-Book)

Een portret

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Alan Friedman

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De notoire playboy van de Italiaanse politiek aan het woord   Bunga bunga-feesten, corruptieschandalen, de Rubygate, belastingfraude: de politieke carrière van voormalig Italiaans premier Silvio Berluscconi heeft al heel wat stof doen opwaaien. Hij werd als leider van de centrumrechtse partij Forza Italia drie keer premier van Italië, richtte het media-imperium Mediaset op, waarmee hij de Italiaanse media controleerde, en is een van de mede-eigenaren van AC Milan. Berlusconi's regeringsperiode werd getypeerd door corruptie, seksschandalen en rechtzaken, maar pas in 2013 liep hij tegen de lamp. Wegens belastingfraude werd hij veroordeel tot een jaar taakstraf, waarbij hij een dag per week met Alzheimerpatiënten moet werken. Alan Friedman laat in dit boek Il Cavaliere zelf aan het woord en schetst zo een persoonlijk beeld van het leven van een de meest flamboyante en controversiële politici van de afgelopen decennia.   Alan Friedman is journalist, mediapersoonlijkheid en bestsellerauteur. Hij werkte als buitenlands correspondent in Italië voor de Financial Times en schreef onder andere over de politieke en economische crisis in Italië.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alan Friedman
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000348091
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2015
Bestandsgrootte
9522981 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

De notoire playboy van de Italiaanse politiek aan het woord

 

Bunga bunga-feesten, corruptieschandalen, de Rubygate, belastingfraude: de politieke carrière van voormalig Italiaans premier Silvio Berluscconi heeft al heel wat stof doen opwaaien. Hij werd als leider van de centrumrechtse partij Forza Italia drie keer premier van Italië, richtte het media-imperium Mediaset op, waarmee hij de Italiaanse media controleerde, en is een van de mede-eigenaren van AC Milan.

Berlusconi's regeringsperiode werd getypeerd door corruptie, seksschandalen en rechtzaken, maar pas in 2013 liep hij tegen de lamp. Wegens belastingfraude werd hij veroordeel tot een jaar taakstraf, waarbij hij een dag per week met Alzheimerpatiënten moet werken.

Alan Friedman laat in dit boek Il Cavaliere zelf aan het woord en schetst zo een persoonlijk beeld van het leven van een de meest flamboyante en controversiële politici van de afgelopen decennia.

 

Alan Friedman is journalist, mediapersoonlijkheid en bestsellerauteur. Hij werkte als buitenlands correspondent in Italië voor de Financial Times en schreef onder andere over de politieke en economische crisis in Italië.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alan Friedman
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000348091
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2015
Bestandsgrootte
9522981 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272