Siem en Struis (3-in-1) (e-Book)

Omnibus met Siem Subliem en het ei van Jannes, Siem Subliem en Het Rode Gevaar en Siem en Struis en De Waanzinnige Schuimbom

Prijs € 17,99
Download direct dit e-Book

Tosca Menten

EPUB met digitaal watermerk | April 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Superdikke omnibus met 3 boeken over Siem en zijn struisvogeltje Struis! Siem wordt later directeur. Dat weten zijn vader en moeder zeker. Ze zijn eigenaar van de beroemde parfumfabriek Hemelse Neuzen en Siem zal de fabriek later erven. Maar de natuur lijkt een foutje te hebben gemaakt. Terwijl zijn vader en moeder grizzlybeerneuzen hebben, ruikt Siem nog minder dan de neus van zijn schoen. En hij vindt de struisvogels van de buren op Landgoed Pierewaai trouwens veel leuker. Deze omnibus over Siem en zijn struisvogeltje Struis bevat de complete Landgoed Pierewaai-serie: Siem Subliem en het ei van Jannes, Siem Subliem en Het Rode Gevaar en Siem Subliem en De Waanzinnige Schuimbom.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tosca Menten
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000379323
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2021
Bestandsgrootte
27045368 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
656

Beschrijving

Superdikke omnibus met 3 boeken over Siem en zijn struisvogeltje Struis!

Siem wordt later directeur. Dat weten zijn vader en moeder zeker. Ze zijn eigenaar van de beroemde parfumfabriek Hemelse Neuzen en Siem zal de fabriek later erven. Maar de natuur lijkt een foutje te hebben gemaakt. Terwijl zijn vader en moeder grizzlybeerneuzen hebben, ruikt Siem nog minder dan de neus van zijn schoen. En hij vindt de struisvogels van de buren op Landgoed Pierewaai trouwens veel leuker.

Deze omnibus over Siem en zijn struisvogeltje Struis bevat de complete Landgoed Pierewaai-serie: Siem Subliem en het ei van Jannes, Siem Subliem en Het Rode Gevaar en Siem Subliem en De Waanzinnige Schuimbom.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tosca Menten
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000379323
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2021
Bestandsgrootte
27045368 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
656