Septimus heap boek / 6 Duyster (e-Book)

Prijs € 9,49

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Angie Sage

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Door een ongelukkig toeval is Alther Mella Verbannen, het oprukkende Duyster neemt langzaam maar onstuitbaar bezit van de Burcht en ergens in de schaduwen wacht een levensgevaarlijke draak op zijn kans... Nog nooit verkeerden de Tovenaarstoren en de Burcht in zo groot gevaar. Alleen door zelf het Duyster te betreden kan Septimus Heap het tij keren, maar niet zonder de hulp van Jenna, Marcia, Marcellus Pye en zelfs Septimus onbetrouwbare broer Simon. Zal het lukken om de Magieke wereld te behoeden voor de ondergang? De pers over Duyster: `Een avontuur dat je niet anders dan op het puntje van je stoel kunt lezen en dat je nog lang zal bijblijven; het zal zowel de fans als nieuwe lezers betoveren. Kirkus (starred review) `Sage bewijst opnieuw dat ze als geen ander gevoel heeft voor fantasy, en blijft verrassen. ALA Booklist www.septimusheap.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Angie Sage
Uitgever
Querido
ISBN
9789045114200
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2013
Bestandsgrootte
1987339 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
456

Beschrijving

Door een ongelukkig toeval is Alther Mella Verbannen, het oprukkende Duyster neemt langzaam maar onstuitbaar bezit van de Burcht en ergens in de schaduwen wacht een levensgevaarlijke draak op zijn kans... Nog nooit verkeerden de Tovenaarstoren en de Burcht in zo groot gevaar. Alleen door zelf het Duyster te betreden kan Septimus Heap het tij keren, maar niet zonder de hulp van Jenna, Marcia, Marcellus Pye en zelfs Septimus onbetrouwbare broer Simon. Zal het lukken om de Magieke wereld te behoeden voor de ondergang?

De pers over Duyster:

`Een avontuur dat je niet anders dan op het puntje van je stoel kunt lezen en dat je nog lang zal bijblijven; het zal zowel de fans als nieuwe lezers betoveren. Kirkus (starred review)

`Sage bewijst opnieuw dat ze als geen ander gevoel heeft voor fantasy, en blijft verrassen. ALA Booklist

www.septimusheap.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Angie Sage
Uitgever
Querido
ISBN
9789045114200
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2013
Bestandsgrootte
1987339 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
456