Schrijven vanuit je hart

de kunst van creatief schrijven

Prijs € 11,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

N. Goldberg

Paperback | November 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Dit boek gaat over schrijven. Het gaat ook over schrijven als een training, als een manier om je leven te doorgronden en geestelijk gezond te worden. Wat ik over schrijven vertel, gaat ook op voor hardlopen, schilderen, wat dan ook waar je van houdt en waar je je hele leven mee bezig wilt zijn. Schrijven leren is geen lineair proces. Er bestaat geen logisch stappenplan waarmee je een goed schrijver kunt worden. Er bestaat niet een enkele waarheid over het schrijven. Er zijn verschillende waarheden. Schrijven als training betekent dat je je uiteindelijk met je hele leven gaat bezighouden,' aldus schrijver/dichter/docent Natalie Goldberg in haar inleiding.'Goldberg weet waar ze over schrijft. Haar eigen proza munt uit in helderheid en gratie. Ze doet me denken aan een geoefend zenboogschutter die schijnbaar moeiteloos de ene pijl na de andere in de roos schiet.' - Robert Pirsig, auteur van Zen en de kunst van het motoronderhoud.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
N. Goldberg
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069637457
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
195

Beschrijving

'Dit boek gaat over schrijven. Het gaat ook over schrijven als een training, als een manier om je leven te doorgronden en geestelijk gezond te worden. Wat ik over schrijven vertel, gaat ook op voor hardlopen, schilderen, wat dan ook waar je van houdt en waar je je hele leven mee bezig wilt zijn. Schrijven leren is geen lineair proces. Er bestaat geen logisch stappenplan waarmee je een goed schrijver kunt worden. Er bestaat niet een enkele waarheid over het schrijven. Er zijn verschillende waarheden. Schrijven als training betekent dat je je uiteindelijk met je hele leven gaat bezighouden,' aldus schrijver/dichter/docent Natalie Goldberg in haar inleiding.
'Goldberg weet waar ze over schrijft. Haar eigen proza munt uit in helderheid en gratie. Ze doet me denken aan een geoefend zenboogschutter die schijnbaar moeiteloos de ene pijl na de andere in de roos schiet.' - Robert Pirsig, auteur van Zen en de kunst van het motoronderhoud.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
N. Goldberg
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069637457
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
195