Schoon schip (e-Book)

Jo en Dora gaat het even niet voor de wind in de liefde, maar misschien moeten ze de sprong in het diepe gewoon wagen?

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Katie Fforde

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wanneer Jo door haar man wordt ingeruild voor een jongere vriendin verhuist ze naar een binnenvaartschip op de Theems. Tijdens haar huwelijk hoefde ze alleen maar te koken, maar ze merkt al snel dat ze nu meer zal moeten doen om de boel drijvende te houden. Gelukkig krijgt ze hulp van een vriendin van haar dochter. Dora is op het laatste moment weggevlucht van haar bruiloft en vraagt Jo om een veilige haven waar ze haar leven op orde kan krijgen. De beide vrouwen krijgen al snel ongevraagd bezoek van de arrogante, maar aantrekkelijke Marcus en de charmante klusjesman Tom. Alsof dat al niet ingewikkeld genoeg is moeten ze met z’n vieren het Kanaal oversteken... naar Nederland!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Katie Fforde
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402314229
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2020
Bestandsgrootte
819341 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wanneer Jo door haar man wordt ingeruild voor een jongere vriendin verhuist ze naar een binnenvaartschip op de Theems. Tijdens haar huwelijk hoefde ze alleen maar te koken, maar ze merkt al snel dat ze nu meer zal moeten doen om de boel drijvende te houden.

Gelukkig krijgt ze hulp van een vriendin van haar dochter. Dora is op het laatste moment weggevlucht van haar bruiloft en vraagt Jo om een veilige haven waar ze haar leven op orde kan krijgen. De beide vrouwen krijgen al snel ongevraagd bezoek van de arrogante, maar aantrekkelijke Marcus en de charmante klusjesman Tom. Alsof dat al niet ingewikkeld genoeg is moeten ze met z’n vieren het Kanaal oversteken... naar Nederland!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Katie Fforde
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402314229
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2020
Bestandsgrootte
819341 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig