Schokkende aarde (e-Book)

35 seconden die Haiti veranderden

Prijs € 5,99
Download direct dit e-Book

Rina Molenaar

EPUB met digitaal watermerk | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'De muur achter de binnenplaats stort met veel geraas in. Het wordt grijs om hem heen. Met zijn handen wrijft hij langs zijn ogen. Maar het helpt niet. Hij hoort stemmen voor zich. Volwassenen praten tegen elkaar. Als de schoolmuren maar blijven staan!Sonson draait zich om. Door een mistige, grijze laag ziet hij het schoolgebouw. Het beweegt heen en wer. Van voren naar achteren.'Hierheen, de straat op!' schreeuwt de meester van groep 11. 'Kom mee! Snel! Dit is een aardbeving!''De twaalfjarige Sonson woont met zijn broer en zus in Port-au-Prince, de hoofdstad van Haïti. Op dinsdag 12 januari 2010 verandert alles ... Een grote aardbeving verwoest in 35 seconden de hele stad. Sonsons beste vriend overleeft de ramp niet - net als heel veel andere mensen.Port-au-Prince is onbewoonbaar geworden. Sonson gaat terug naar het dorp waar zijn ouders wonen, op zoek naar troost en veiligheid. Daar ontmoet hij Darline, een heel aardig meisje met wie hij goed kan praten. Darline is haar moeder bij de aardbeving kwijtgeraakt en wacht nog op nieuws: zou ze nog in leven zijn? Als de scholen in Port-au-Prince weer op gaan, moet Sonson terug naar de stad. Maar hij wil niet zonder Darline!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rina Molenaar
Uitgever
Columbus
ISBN
9789085431817
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2011
Bestandsgrootte
2446264 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Beschrijving

'De muur achter de binnenplaats stort met veel geraas in. Het wordt grijs om hem heen. Met zijn handen wrijft hij langs zijn ogen. Maar het helpt niet. Hij hoort stemmen voor zich. Volwassenen praten tegen elkaar. Als de schoolmuren maar blijven staan!
Sonson draait zich om. Door een mistige, grijze laag ziet hij het schoolgebouw. Het beweegt heen en wer. Van voren naar achteren.
'Hierheen, de straat op!' schreeuwt de meester van groep 11. 'Kom mee! Snel! Dit is een aardbeving!''

De twaalfjarige Sonson woont met zijn broer en zus in Port-au-Prince, de hoofdstad van Haïti. Op dinsdag 12 januari 2010 verandert alles ... Een grote aardbeving verwoest in 35 seconden de hele stad. Sonsons beste vriend overleeft de ramp niet - net als heel veel andere mensen.
Port-au-Prince is onbewoonbaar geworden. Sonson gaat terug naar het dorp waar zijn ouders wonen, op zoek naar troost en veiligheid. Daar ontmoet hij Darline, een heel aardig meisje met wie hij goed kan praten. Darline is haar moeder bij de aardbeving kwijtgeraakt en wacht nog op nieuws: zou ze nog in leven zijn? Als de scholen in Port-au-Prince weer op gaan, moet Sonson terug naar de stad. Maar hij wil niet zonder Darline!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rina Molenaar
Uitgever
Columbus
ISBN
9789085431817
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2011
Bestandsgrootte
2446264 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120