Schokkend huwelijksaanzoek (e-Book)

€ 4,49
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Millie Adams

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Al is de leugen nog zo snel...Een kat in het nauw maakt rare sprongen, en dat is dan ook precies wat Minerva King doet: ze beweert dat Dante Fiori de vader van haar dochter is. Dat is een leugen - hij heeft haar nooit met een vinger aangeraakt - maar nood breekt wet. En eerlijk gezegd had ze niet gedacht dat hij zou reageren met... een huwelijksaanzoek!Dante is woedend. Hoe durft Minerva te beweren dat hij een dochter heeft! Begrijpt ze niet dat zijn reputatie op het spel staat? Dat kan hij zich als succesvol zakenman absoluut niet veroorloven. Er zit maar één ding op: hij zal met de mooie Amerikaanse moeten trouwen. Dan is zijn goede naam gered en kan hij door met zijn leven. Een waterdicht plan... toch?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Millie Adams
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402547269
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
760477 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
126

Beschrijving

Al is de leugen nog zo snel...

Een kat in het nauw maakt rare sprongen, en dat is dan ook precies wat Minerva King doet: ze beweert dat Dante Fiori de vader van haar dochter is. Dat is een leugen - hij heeft haar nooit met een vinger aangeraakt - maar nood breekt wet. En eerlijk gezegd had ze niet gedacht dat hij zou reageren met... een huwelijksaanzoek!

Dante is woedend. Hoe durft Minerva te beweren dat hij een dochter heeft! Begrijpt ze niet dat zijn reputatie op het spel staat? Dat kan hij zich als succesvol zakenman absoluut niet veroorloven. Er zit maar één ding op: hij zal met de mooie Amerikaanse moeten trouwen. Dan is zijn goede naam gered en kan hij door met zijn leven. Een waterdicht plan... toch?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Millie Adams
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402547269
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
760477 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
126