Scheikunde voor Dummies

Prijs € 29,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

John T. Moore

Paperback | Juli 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In het dagelijks leven kun je niet om scheikunde heen.Moleculen, protonen, isotopen en andere scheikundige begrippen.Van schone lucht tot vervuilde grond en van zeep tot genees middelen, scheikunde is overal.Maar wat is scheikunde nu eigenlijk? De tweede editie van Scheikunde voor Dummies legt de begrippen en procedés helder uit. Of je nu scheikunde studeert of benieuwd bent naar wat scheikundigen zoal doen, dit boek zorgt ervoor dat je snel thuis raakt in materie en energie, elementen en atomen, zuren en gassen en nog veel meer. Je komt te weten hoe de scheikunde ons alledaagse leven beïnvloedt en er is aandacht voor milieuchemie, met informatie over luchtvervuiling, watervervuiling en nucleaire chemie. John T. Moore is ruim dertig jaar docent scheikunde. Hij heeft verschillende cursussen ontwikkeld voor studenten die scheikunde willen geven op de middelbare school.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John T. Moore
Uitgever
Voor Dummies
ISBN
9789043025904
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In het dagelijks leven kun je niet om scheikunde heen.

Moleculen, protonen, isotopen en andere scheikundige begrippen.

Van schone lucht tot vervuilde grond en van zeep tot genees middelen, scheikunde is overal.Maar wat is scheikunde nu eigenlijk? De tweede editie van Scheikunde voor Dummies legt de begrippen en procedés helder uit. Of je nu scheikunde studeert of benieuwd bent naar wat scheikundigen zoal doen, dit boek zorgt ervoor dat je snel thuis raakt in materie en energie, elementen en atomen, zuren en gassen en nog veel meer. Je komt te weten hoe de scheikunde ons alledaagse leven beïnvloedt en er is aandacht voor milieuchemie, met informatie over luchtvervuiling, watervervuiling en nucleaire chemie.

John T. Moore is ruim dertig jaar docent scheikunde. Hij heeft verschillende cursussen ontwikkeld voor studenten die scheikunde willen geven op de middelbare school.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John T. Moore
Uitgever
Voor Dummies
ISBN
9789043025904
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig