Sam en Moos (e-Book)

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Max Tailleur

EPUB met digitaal watermerk | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Geniet, maar lees de moppen met mate Max Tailleur was de beroemdste naoorlogse vertolker van de typisch Joodse humor. Van zijn moppenboeken, met klassiek geworden titels als 3 x daags 1 mop, Wat sex je me nu, Kleedt u zich maar even uit en Soft drukkies, gingen ruim 1,6 miljoen exemplaren over de toonbank. Hét kenmerk van zijn boeken was de langwerpige vorm, met een gaatje in de linkerbovenhoek zodat het boek met een touwtje kon worden opgehangen. Meestal hingen deze moppenboeken op de wc, `daar waar ieder mens pas zichzelf wordt, waar men durft gezichten te trekken, te kreunen, te zuchten en te lachen. Oordeelt u zelf over zijn humor, maar weet dat Max Tailleur een passend antwoord had: `Wat doet het ertoe, als u maar lacht. Want een volk dat zijn humor verliest, is een verloren volk. Bram maakt de deur open. Er staat een heer met een attachékoffertje die beleefd zijn hoed afneemt en vraagt: `Ik kom namens uw verzekeringsmaatschappij, u bent toch het hoofd van het gezin? Bram knikt en zegt: `Tot mijn vrouw van de supermarkt terugkomt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Max Tailleur
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038894072
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2010
Bestandsgrootte
691206 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Geniet, maar lees de moppen met mate

Max Tailleur was de beroemdste naoorlogse vertolker van de typisch Joodse humor. Van zijn moppenboeken, met klassiek geworden titels als 3 x daags 1 mop, Wat sex je me nu, Kleedt u zich maar even uit en Soft drukkies, gingen ruim 1,6 miljoen exemplaren over de toonbank.

Hét kenmerk van zijn boeken was de langwerpige vorm, met een gaatje in de linkerbovenhoek zodat het boek met een touwtje kon worden opgehangen. Meestal hingen deze moppenboeken op de wc, `daar waar ieder mens pas zichzelf wordt, waar men durft gezichten te trekken, te kreunen, te zuchten en te lachen.

Oordeelt u zelf over zijn humor, maar weet dat Max Tailleur een passend antwoord had: `Wat doet het ertoe, als u maar lacht. Want een volk dat zijn humor verliest, is een verloren volk.

Bram maakt de deur open.
Er staat een heer met een attachékoffertje die beleefd zijn hoed afneemt en vraagt: `Ik kom namens uw verzekeringsmaatschappij, u bent toch het hoofd van het gezin?
Bram knikt en zegt: `Tot mijn vrouw van de supermarkt terugkomt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Max Tailleur
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038894072
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2010
Bestandsgrootte
691206 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig