Rund

het unieke rundvleesboek met meer dan 100 recepten

Prijs € 24,99

Uitverkocht

J. Torode

Hardback | Juli 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Rund leert John Torode, chef-kok en restauranteigenaar, je op elke mogelijke wijze rundvlees te bereiden. Naast geweldige recepten, geeft hij ook uitgebreide informatie over de verschillende rassen en de geschikte onderdelen van het rund. Met enthousiasme schrijft hij over zijn grote passie rundvlees en de gerechten komen dan ook recht uit het hart: ze zijn 'down-to-earth', puur, smakelijk, vaak eenvoudig te bereiden en werelds. Een greep: rosbiefsalade met mierikswortel, rode biet en waterkers, kalfsescalopes met Parmezaanse kaas, rendang met citroengras en gember, maar ook klassiekers als runderbouillon, carpaccio, boeuf stroganoff en steaks.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Torode
Uitgever
Van Dishoeck
ISBN
9789047508328
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
255

Beschrijving

In Rund leert John Torode, chef-kok en restauranteigenaar, je op elke mogelijke wijze rundvlees te bereiden. Naast geweldige recepten, geeft hij ook uitgebreide informatie over de verschillende rassen en de geschikte onderdelen van het rund.
Met enthousiasme schrijft hij over zijn grote passie rundvlees en de gerechten komen dan ook recht uit het hart: ze zijn 'down-to-earth', puur, smakelijk, vaak eenvoudig te bereiden en werelds. Een greep: rosbiefsalade met mierikswortel, rode biet en waterkers, kalfsescalopes met Parmezaanse kaas, rendang met citroengras en gember, maar ook klassiekers als runderbouillon, carpaccio, boeuf stroganoff en steaks.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Torode
Uitgever
Van Dishoeck
ISBN
9789047508328
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
255