Rose Harbor in bloei (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Debbie Macomber

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sinds haar verhuizing naar Cedar Cove voelt Jo Marie Rose zich steeds meer thuis in het kustplaatsje, zeker nu ze bevriend is ­geraakt met haar buren. Nu is het lente, en Jo Marie heeft een klusjesman ingehuurd die haar gaat helpen bij het aanleggen van een rozentuin. Ze verwelkomt ook twee nieuwe gasten. Annie Newton is in Cedar Cove voor het huwelijksjubileum van haar grootouders, maar zelf worstelt ze met een gebroken hart. En Mary Smith, een succesvolle zakenvrouw, kijkt door een nare ziekte terug op haar leven en komt het enige waar ze ooit spijt van heeft gehad rechtzetten. Oude en nieuwe liefdes, vriendschappen en nieuwe kansen maken de boeken van Debbie Macombers Rose Harbor-serie tot een heerlijke, hartverwarmende leeservaring.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Debbie Macomber
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460237423
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2013
Bestandsgrootte
393611 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
262

Beschrijving

Sinds haar verhuizing naar Cedar Cove voelt Jo Marie Rose zich steeds meer thuis in het kustplaatsje, zeker nu ze bevriend is ­geraakt met haar buren. Nu is het lente, en Jo Marie heeft een klusjesman ingehuurd die haar gaat helpen bij het aanleggen van een rozentuin.

Ze verwelkomt ook twee nieuwe gasten. Annie Newton is in Cedar Cove voor het huwelijksjubileum van haar grootouders, maar zelf worstelt ze met een gebroken hart. En Mary Smith, een succesvolle zakenvrouw, kijkt door een nare ziekte terug op haar leven en komt het enige waar ze ooit spijt van heeft gehad rechtzetten.

Oude en nieuwe liefdes, vriendschappen en nieuwe kansen maken de boeken van Debbie Macombers Rose Harbor-serie tot een heerlijke, hartverwarmende leeservaring.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Debbie Macomber
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460237423
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2013
Bestandsgrootte
393611 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
262