Ronald Koeman

Prijs € 19,99

Zal niet verschijnen

Ook beschikbaar als:

Bert Nederlof

Paperback | Augustus 2017 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 74 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het zou een droom zijn die uitkomt voor de geboren Zaandammer die opgroeide in Groningen. Trainer van Barcelona. Ronald Koeman kende een prachtige loopbaan als speler. De zeldzaam productieve verdediger (193 officiële goals!) maakte furore bij Ajax, PSV, Feyenoord en Oranje, waarmee hij ook prijzen pakte, maar bewaart de mooiste herinneringen aan Barcelona. De club die hij met die typische pegel uit zijn rechterschoen naar de Europacup 1-winst leidde. Daar ooit als hoofdtrainer terugkeren, zou de kroon op zijn tweede leven zijn.Koeman is nu al twintig jaar werkzaam als trainer en lijkt in die rol nog elk seizoen te groeien. Hij won al schalen en bekers met Ajax, PSV, Benfica en Valencia, maar maakte écht indruk bij Feyenoord, dat hij weer uitzicht op een gouden horizon bood, en Southampton en Everton. Ronald Koeman lijkt in alles klaar voor een terugkeer naar zijn Barcelona.Voetbal international presenteert nu de geactualiseerde versie van zijn biografie uit 2013. Met nog altijd het voorwoord van wijlen Johan Cruijff, Koemans grote voorbeeld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bert Nederlof
Uitgever
VI Boeken
ISBN
9789067971430
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het zou een droom zijn die uitkomt voor de geboren Zaandammer die opgroeide in Groningen. Trainer van Barcelona.

Ronald Koeman kende een prachtige loopbaan als speler. De zeldzaam productieve verdediger (193 officiële goals!) maakte furore bij Ajax, PSV, Feyenoord en Oranje, waarmee hij ook prijzen pakte, maar bewaart de mooiste herinneringen aan Barcelona. De club die hij met die typische pegel uit zijn rechterschoen naar de Europacup 1-winst leidde. Daar ooit als hoofdtrainer terugkeren, zou de kroon op zijn tweede leven zijn.
Koeman is nu al twintig jaar werkzaam als trainer en lijkt in die rol nog elk seizoen te groeien. Hij won al schalen en bekers met Ajax, PSV, Benfica en Valencia, maar maakte écht indruk bij Feyenoord, dat hij weer uitzicht op een gouden horizon bood, en Southampton en Everton. Ronald Koeman lijkt in alles klaar voor een terugkeer naar zijn Barcelona.

Voetbal international presenteert nu de geactualiseerde versie van zijn biografie uit 2013. Met nog altijd het voorwoord van wijlen Johan Cruijff, Koemans grote voorbeeld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bert Nederlof
Uitgever
VI Boeken
ISBN
9789067971430
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig